Lòt në Detin e Zi/ Vedat mëson se plùmbi ka prekur Nefesin 

Fatih qëndron pranë Muratit pasi e di që ai po kalon një periudhë shumë të vështirë nga martesa Nazarit me Vedatin. Murat I thotë se ai pret vetëm një shenjë nga Nazari, dhe se marrëdhënia e tyre nuk është shuar. Ai është i gatshëm të presë derisa ajo të bindet se martesa e Vedatit ishte një marrëzi e momentit dhe se duhet t’i japë një shans dashurisë me Muratin. Nazarin gjithashtu e telefonon Tyrkani.

Asaj i ndjen zemra se e bija nuk është tërësisht mirë dhe e sigurt. Ka frikë se ato që thuhen mbi Nefesin, tashmë Vedat po ia bën Nazarit, por kjo e fundit e mohon, pasi është kèrcènuar nga Vedati. Mustafa dhe Tahir po presin pas derës së sallës së opèracionit. Tahir nuk ndalon së fajèsuari veten për çfarë i ka ndodhur Nefesit. Mustafa mundohet ta ngushèllojë vëllanë e ta bëjë të ndihet më mirë, pa menduar se kush e ka fajin.Cem Kenar and Çagla Özavci in Sen Anlat Karadeniz (2018)

Lajmi Nefesit mbërrin në shtëpinë e familjes Kaleli dhe menjëherë të gjithë nisen për në spítal. Gjithashtu, lajmi do mbërrijë tek Fikreti. Ai ndjen se situata me Vedatin ka filluar t’i dalë nga kontrolli. Sakaq, Vedat ka mbetur midis pyllit pasi këmba i është zënë në një kùrth. Ai nuk mundet të ecë aspak dhe detyrohet të qëndrojë aty derisa i vijnë në ndihmë policët, me në krye shefin Mit’hat.

Ai i lë të dijë Vedatit se di çdo gjë çfarë ka bërë. Vedat vazhdon me arrogancë derisa merr vesh se Nefes ndodhet në spítal në opèracion, pasi plùmbi që ai kishte planifikuar për Tahirin, i ka shkuar në trup Nefesit. Vedat futet menjëherë brenda në bùrg. Ulas Tuna Astepe and Çagla Özavci in Sen Anlat Karadeniz (2018)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*