‘Vartollu’ i serialit ‘Çukur’ në hall! Çfarë sprove që po kalon

Erkan Kolçak Köstendil i cili luan rolin e ‘Vartollu’ te seriali i rekordeve ‘Çukur’ nuk lodhet aq shumë nga puna si aktor se sa në shtëpi.

Me ndikimin e gruas së tij Cansu Tosun duke mbetur shtatëzënë, shumica e për përgjegjësive në shtëpi mbeti ‘Vartollusë’.

Erkan Kolçak Köstendil, i cili bëri punët e shtëpisë gjatë epidemisë së koronavìrusit, shpjegoi se sa e vështirë kishte qenë përmes programit ku morri pjesë në YouTube.Cukur's Actor Erkan Kolçak Köstengil becomes a father – Gossip Hunters

Duke folur në programin e Ibrahim Selim, aktori shpjegoi se procesi koronavìrus ishte i trazuar për të.

“Kam mësuar se si amvise është një profesion i madh dhe i vështirë. Unë kam një punë pa mbarim. Bëra gjithçka që mundja me platformën e kuzhinës, fshesën me korrent dhe shportën e lavatriçes. Pastrimi i shtëpisë ishte shumë i lodhshëm, ”tha Köstendil.

Në pritje të lindjes së foshnjës së tyre me emrin Marcel, aktori vazhdon përgatitjet me bashkëshorten e tij Cansu Tosun.Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun evlendi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*