Sulejmani i Madhërishëm/ Hyrrem largohet nga seriali

‘Hyrremi’ është kryefjala e shumë artikujve, mediave, gazetave dhe fansave që për një kohë shumë të gjatë e kanë ndjékur serialin ‘Sulejmani i Madhërishëm’ me shumë fànatízëm.

Aktrimi saj është përfolur shumë nga të gjithë, duke specífikuar se ajo i jep shumë ngjyra filmit, duke marrë vëmendjen e publikut për të vazhduar ndjékjen e serive në vijim.

Roli që Meryem Uzerli (Hyrremi) përfaqëson është Aleksandra, vajza e re adoleshente që mbërriti në sarajet e perandorisë Osmane për t’u hàkmàrrë ndaj Sulejmanit për humbjen e familjes së saj.The Harem Slave Who Ruled The Ottoman Empire - History - What's on

Por, paprítur, Aleksandra u kthye në personin e parë që do sakrífikonte çdo gjë për Sulltan Sulejmanin, nga dashuria e pakrahasueshme që filloi të ndjénte për të.

Kështu, për shkàk se kjo telenovelë historike ka zgjatur për një kohë relativisht të gjatë në Televizion, parashíkohet lehtësisht që xhírimet të kenë zgjatur shumë më tepër, për t’u bërë gjithë ajo përgatitje, duke filluar nga rrobat që duheshin bërë nga e para, e më pas çdo detaj tjetër.Вопрос 6. Роскошь, натуральные ткани, камни, украшения. | Meryem uzerli,  Women, Turkish beauty

Jeta e aktores Meryem Uzerli ka ndryshuar shumë gjatë kësaj kohe, duke përfshírë faktin që ajo kishte ardhur nga Gjermania. Gjatë xhírimeve, ajo ka jetuar në Turqi. Por një ndryshim dràstik për stafin dhe fansat ka ndodhur.

Pas 100 serive turke, që përkojnë me rreth 60 javë seri në kanal shqiptar, aktorja ka héqur dorë nga filmi. Sot, nesër dhe java e ardhshme do jenë ditët e fundit që do e shikojmë aktoren të marrë pjesë në serial. Më pas, për një kohë ajo nuk do shfaqet fare si personazh, deri sa të zëvendësohet nga një aktore tjetër, e ngjashme me të.  Muhibbi's (Sultan Suleyman's pen name) poem for Hurrem Sultan "Throne of my  lonely niche, my wealth, my love, my m… | Sultan suleyman, Turkish beauty,  Hürrem sultan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*