Sulejmani i Madhërishëm/ Njihuni me arsyen e vërtetë të largimit të Hyrremit

Largimi i aktores Meryem Uzerli që solli në skénë në mënyrë perfekte rolin e personazhit ‘Sulltanesha Hyrrem’ bëri një bùjë shumë të madhe, që në kohën kur ndodhi e derisa u dha një shpjegim i plotë i asaj çfarë kishte ndodhur.

Pasi e ka marrë veten nga situata që po kalonte, Meryem Uzerli ka pranuar të prònòncohet. Kështu, mediat krijuan menjëherë një mundësi intervistimi.

Sipas informatave, të enjten e 16 majit në vitin 2013, aktorja kërkoi një pushim 3 ditor nga xhírímet, për të shkuar në qytetin e Bodrumit.Meryem Uzerli - Biography, Height & Life Story | Super Stars Bio

Ajo do paraqítej në punë të hënën e ardhshme, siç e kishte lënë të ditur me fjalë dhe me shkrim. Teksa të gjithë e prisnin, ajo dërgoi mesazh telefonik në të cilin shkruhej ‘Psíkologjía ime është príshur, nuk ndihem mirë ndàj nuk do vij në xhírime.’

Çudítërisht, ajo nuk kishte qenë në Bodrumin e Turqisë por në Berlin të Gjermanisë.

Stafi dërgoi në Gjermani  një person që fliste gjermanisht dhe gjatë kësaj kohe ímprovízuan skéna që të mos dallohej làrgimi saj, duke menduar se do kthéhej.Вопрос 6. Роскошь, натуральные ткани, камни, украшения. | Meryem uzerli,  Women, Turkish beauty

Në emrin e Meryemit u bënë dy rezervime biletash avioni për t’u kthýer të mërkurën por në vend të saj, erdhi vëllai i Meryemit.

Ai deklaroi se motra tij nuk do kthéhej në Stamboll, nuk do takohej direkt me drejtuesit apo stafin, dhe për làrgimin e saj përfùndimtar ka vendosur të dërgojë vëëlain si lajmërues.

Pasi stafi u bínd se nuk do kthéhej, ato mbétën pa xhírime, në serinë e 100të sipas serive turke të cilat zgjasin me rreth dy orë.

Për 6 ditë me radhë, ato u përbàllën me shumë vështírësi, por megjithatë vendosën që të vazhdojnë xhírimet.

Ato e krítíkojnë ashpér Meryemin, për faktin se ka qenë aktorja kryesore dhe nuk mùnd të bràktiste në mënyrë të tillë stafin dhe projektin e filmit, me një justífikim të tillë.

Sultan Süleyman Hürrem ¤ Muhteşem Yüzyıl | Ünlüler, Güzellik, Kadın

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*