Stuhi Dashurie/ Polícia arréston Ertanin dhe Elvanin

Ajazi dhe Firuze punojnë si një skuadër pasi àrmiku i familjeve të tyre dhe dashurisë së tyre, është i njëjtë. Ato bëjnë një planífikim shumë të detajuar për të dërguar Ertanin pas hekùrave, njëherë e përgjithmonë. Kështu, i vihen nga pas pamjeve që mùnd të màrrin nga shtëpia e Halukut, i cili ka ndihmuar Ertanin të fshíjë pamjet orígjinale të ditës kur Jashari dorézoi kërkesën. Por, Haluku gjeti vdekjen.

Megjithatë, Firuzeja dhe Ajazi nuk u ndàlën dhe shkuan në shtëpinë e Halukut sërish, duke ditur se do gjejnë mirëkuptimin e bashkëshortes së të ndjérit. Ajo i mirëpret dhe Firuzeja merr aksés tek dhoma e tij. Ajo arrín të kërkojë me shumë vendosmëri derisa gjen pamjet filmike që asaj i nevojiten për të provuar fàjin dhe krímin e réndë që Ertani ka kryer, duke màrrë në qafë aq shumë punëtorë dhe familje.

Polícia mbérrin me të shpejtë tek Ertan Demirkani. Ato kanë urdhér ta màrrin atë me dëshirë dhe pa dëshirë për në komísariat, ku do mérret në pyetje në lídhje me videot që kanë sjellë pranë ambienteve të polícisë. Teksa e fùsin Ertanin në fugonin e polícisë, ai kupton se Ajazi me Firuzenë kanë bashképunuar kundër tij dhe menjëherë hàkmérret. Ai padít Elvanin në políci për vràsjen e Jasinit.

Kështu, polícia shkon në shtëpinë e Jashar Pinarit dhe të gjithë shòkohen kur ato màrrin Elvanin. E gjithë familja përcjéll vajzën për në komísariat dhe présin atje për të ditur se çfarë do bëhet. Në déshminë e saj, Elvani nuk génjen asgjë por rréfen të gjithë historinë që nga fillimi e deri në fund. Firuze mérr vesh se çfarë po ndodh dhe menjëherë fillon kërkimin për prova që mund të lirojnë Elvanin dhe ta shpàllin atë të pafàjshme. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*