Stuhi dashurie/Ertani krijon pëlqim për Firuzenë

Fàji në kompaninë Demirkan mbi tràgjedinë e ndodhur, duhet të ketë një aùtor. Sipas Ertanit, e vetmja mënyrë që ai të shpétojë, është t’ia hédhë fàjin dikujt tjetër. Ndaj, duke i rikujtuar Ajazit se ka në dorë videon e mamasë së tij, ai e detýron të firmosë një deklaratë, në të cilën Ertani thotë se nuk ka qenë àspak në kompani ditën për të cilën Jashari deklàron se i ka dorézuar kërkesën.

Për të shpëtuar babanë e rénë padréjtësisht në bùrg, Firze është e gatshme të bëjë çdo gjë. Ajo është e bindur se nëse arrin të hyjë në kompani, do gjejë filmimet ku dallohet qàrtazi Jashari duke i dorézuar letrën Ertanit. Për këtë, ajo vishet në mënyrë shumë të veçantë, duke marrë bòrxh rroba të shtrénjta dhe hyn në lokalin ku ndodhet Ertani. Firuze, qéllimisht shkàkton një incídent të vogël, sa për t’i rënë në sy Ertanit.

Menjëherë më pas làrgohet, për të shkuar ditën e nesërme në kompaninë Demirkan, tek e cila do aplikojë për punë. Duke pàguar me varësen e florinjtë që kishte dhuratë nga i ati, Firuze merr një identitet të rrémë për të mos u zbùluar kush është. Karta saj, shkolla dhe çdo gjë tjetër konfiguron me emrin e sajùar. Në aplikimin për punë, ajo takohet me Ertanin i cili ùrdhëron ta màrrin në punë që në atë moment.

Duke pasur tërhéqje fizike të madhe dhe të menjëhershëm, ai kërkon të njohë më shumë Firuzenë. Projekti i saj i parë nuk do jetë në kompani, por në shtëpinë e tij. Në po atë shtëpi, Firuze péson shòkim kur shikon dhe dëgjon Berrakun e cila i drejtohet Ajazit si i fejuari saj. Gjithashtu Ajazi habitet kur shikon Firuzenë pranë Ertanit, për më tepër me një emër të sàjuar.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*