Stuhi Dashurie/ Ertani është tràdhtuar nga e motra

Kontrollet në kompani vazhdojnë por asgjë nuk rezulton me fakte. I vetmi person që nuk është kòntròlluar, është Mehveshi, motra Ertanit. Ajo nuk e pranon këtë gjë duke e màrrë si shumë oféndim personal. Pavàrësisht këmbéngùljes së Ertanit, Mehveshi sërish nuk pranon. Ajo është pikërisht personi që ka arritur të màrrë letrën origjinale që Jashari ka dorézuar, pasi që atë ditë, ajo ka qenë shumë e lòdhur duke mbuluar punët e písta të Ertanit.

Por Ertani nuk është në dijeni të kësaj, ende. Ajo vazhdon të híqet si e padítur dhe e pafàjshme mbí çdo gjë që po ndodh. Ndërkohë Ajazi me Firuzenë kanë dërguar një kopje të asaj kërkese, tek avokati i Jasharit. Ato bëjnë çdo gjë për të liruar Jasharin e për të bùrgosur Ertanin. Nga ana tjetër, në shtëpinë e Firuzesë është edhe pròblemi i Sevdasë. Ajo është tërésisht e padéshiruar nga Alija, por nuk pranon të làrgohet nga shtëpia.

Faruku ua mbýll gojën duke u thënë se ajo është shtatzënë nga ai, ndàj nuk do shkojë asgjékundi. Por, a është ajo me të vërtetë shtatzënë apo e gjitha ishte një génjeshtér për të fituar héshtjen dhe pranimin e Alijes? Sikur të mos mjàftonte, mes tyre është edhe pròblemi i Elvanës. Pavàrësisht se Faruku ia ka bërë të qartë Jasinit, ai sërish e ka mendjen dhe shpresat tek Elvana, e cila nuk kupton asgjë nga çfarë po ndodh.

Përveç këtyre, Alija do ketë edhe një takim me Ertanin. Ai i tregon se tashmë është në dijeni të çdo gjëje që është luajtur përréth tij dhe e kércénon se Firuzeja do e ketë punën shumë kéq. Ndërkohë, ai vazhdon të pàguajë gardíanët për të tòrturuar Jasharin. Ai, líhet në mes të të ftohtit, i vetëm, pa asnjë lloj arsyeje për të merituar atë dëním. Gardíanët e tjerë kërkojnë ta nxjérrin por ato që janë të pàguar nga Ertani, bëjnë si të duan. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*