Stambolli i Pamëshirshëm/Xheren kërkon të jòshë Nedimin

Xheren dhe Nedim mbesin sërish vetëm në dhomën e tyre. Nedimi i kërkon me ngùlm Xherenit që t’i japë kamerën në të cilën ka rregjistruar bisedat në dhomën e Xhenkut dhe Xhemresë. Sado që ajo kërkon, nuk e gjen. Nedim mendon që ajo po génjen sërish. Pasi ai largohet, Xheren vazhdon të kërkojë, por Neriman i tregon se e ka ajo. Gjyshja saj e udhëzon se si ta bëjë për vete Nedimin pasi është mashkull dhe mund të tërhiqet lehtësisht.

Për Nedimin ajo martesë ka mbaruar. Të njëjtën gjë kërkon edhe nëna Xherenit, Sehreja. Nedim telefonon avokatin dhe i kërkon të shkruajë një protokoll për ndàrjen nga Xhereni. Sapo shkon sërish në dhomë, ai shikon një Xheren tjetër. Ajo ténton ta jòshë, por nuk arrin dot. Pasi i tregon Nedimi që ka telefonuar avokatin për dívorc, ajo i tregon videon që ka gjetur, të Xhemresë dhe Xhenkut. Tashmë, me të në dorë, Xheren kércënon Nedimin duke mos pranuar dívorcin. Nedim detyrohet t’i nénshtròhet kushteve të Xherenit.

Sidoqoftë, teksa ndodhet e vetme, ajo ende ka dhímbje për hùmbjen e fëmijës së saj. Me rrobat e vogla në duar, Xheren shprehet se është e vetëdijshme që nuk do ishte një nënë shumë e mirë, por do e donte beben e saj më tepër se çdo kënd dhe çdo gjë në botë. Mes lòtësh, Xheren i premton bebes së saj të vdékur, se do marrë hàk për atë që i bënë.

Nga ana tjetër, Xhenku làrgohet nga shtëpia për të ndryshuar ambjent. Ai ndihet i shqétësuar dhe i acàruar nga çdo gjë që ka ndodhur së fùndmi. Xhenk zgjedh të shkojë në një klub nàte. Atje fillon të píjë, derisa dehet paksa. Pranë tij shkon një vajzë që térhiqet nga bukuria Xhenkut. Pasi píjnë e kërcejnë së bashku, Xhenk arrin ta bëjë atë ‘shofere’ për veten dhe ajo détyrimisht e dërgon deri në shtëpi. Xhemre e pret tek shkallët dhe pasi kupton se është bashkëshortja Xhenkut, vajza fillon ta oféndojë e godàsë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*