Stambolli i Pamëshirshëm/ Xhenku i tregon Xhemresë të vërtetën për fëmijën e Xherenit

Xhemreja intérpréton për herë të panë në lokalin ku gjeti punë dhe mérr një buqétë të madhe me lule nga Xhenku. Agai vendos të héqë dorë nga kompania dhe t’ia transférojë aksionet e tij fëmijëve. I pikélluar nga veprimi i Shenizit, ai arrin ta gjejë dhe të bàllàfaqohet me të, por pàsojat do të jenë tràgjike. Pas rénies tràgjike nga tàrraca e hotelit, Shenizi trànsportohet në gjéndje të réndë në spítal.

Nerimani rrémon në sirtarët e Xhemresë dhe aty gjen analizën e ADN-së së Xhenkut dhe Nedimit, por ia jep Xherenit ta lexojë për shkàk të shikimit të dobët. Pas ngjàrjes së réndë, Agai shoqërohet për në políci, por a do ta marrë përgjegjësinë e krímit? Nedimi takon Again në bùrg dhe shprehet i sigurt që nuk e ka bërë ai krímin. Pas një sërë orvatjesh, ai arrin të sigurojë provat e duhura për ta nxjérrë xhaxhanë e tij.

Bashaku dhe Xhereni grínden me njëra-tjetrën dhe kjo e fundit e kércénon atë se do ta nxjérrë nga shtëpia. Ndërkohë, Xhenku kërkon të zbùlojë të vërtetën pas tràgjedisë që ndodhi me nënën e tij. Në bisedë e sipër mes Xherenit dhe Xhemresë, Damlla mëson të vërtetën për nënën e saj, por nuk do ta besojë. Ndërkohë, Xhivani e merr vesh arsyen e vërtetë të làrgimit të Damllës. Shenizi bëhet gati të dalë nga spítali, por ajo tashmë është e paràlizùar.

Xhenku i tregon Xhemresë të vërtetën për fëmijën e Xherenit. Ajo do të bàllàfaqohet me Nedimin për ndryshimin që i ka bërë ai testit të atësisë. Ndërkohë, Seheri e mòhon Xherenin si vajzë për tùrpin që ajo ka bërë.  Ndërsa Xhen dhe Xhemre rezistojnë për të mbíjétuar, Xhenku rréfen fàkte për Xhemre në momentet e tij të fundit. Lëvizja héroíke e Nedimit në momentin e fundit krijon një shans të dytë si për Xhenk ashtu edhe për Xhemrenë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*