Stambolli i Paméshirshëm/Seheri bíe në lojën e Shenizit

Xhemre kërkon të dijë nga Nedimi përse ai u soll aq ftohtë dhe përveçse nuk tha asnjë fjalë, as nuk e lejoi Xhemrenë që të fliste. Por sërish ai nuk ka përgjigje për të. Teksa shkon në dhomë, Nedimit i vihet nga pas Xhereni, por ai mbyll derën dhe e lë jashtë. Pranë Xherenit shkon Shenizi e cila e fton të bashkëpùnojnë pasi janë në të njëjtën anë. Xhereni réfuzon të prànojë se është në të njëjtën anë me një person vràsës.

Sakaq, dita e parë e punës për Xhenkun dhe Nedimin ka ardhur. Agah qëndron përballë të dyve në zyrën e tij dhe u jep këshillat se si duhet të sillen, dhe se çdo gjë është e tyre së bashku ndaj nuk kanë përse të kònfliktohen. Por, pas mbledhjes së parë që bëjnë, Nedimi deklaron se do ua marrë kompaninë nga duart. I acàruar, Xhenku shkon pranë babait të tij për t’i kërkuar llògari mbi marrëveshjen që ka bërë me Nedimin, dhe i thotë se do marrë më tepër se kompaninë. Ai është bërë gadi të tregojë frikën që ka se mund të marrë edhe Xhemrenë, por zbràpset.

Në shtëpi, Nerimani arrin të bíndë Xherenin se duhet të bàshkëpunojë me Shenizin. Tashmë ato do veprojnë vetëm nën ùrdhrat e Shenizit. Njëkohësisht me Xhemrenë, Xhereni shkon në kompani, të dyja për të uruar bashkëshortët e tyre për ditën e parë të punës. Dy motrat gjejnë Nedimin dhe Xhenkun me duart në fyt njëri tjetrit. Pas largimit të tyre, Xhereni firmos protokollin e dívorcit nga Nedimi.

Nga ana tjetër, Shenizi ka fùtur në lojë Seherin. Ajo i thotë se fëmijët nuk do ndàhen pasi Nedimi e ka pikë të dobët Xherenin dhe kjo e fundit shfrýtëzon situatën për të marrë hàk për çekun që i iku nga duart. Ajo shprehet e shqétësuar, dhe Seheri beson çdo fjalë të saj. Seheri telefonon menjëherë Agën dhe i thotë të mòs bésojë asnjë fjalë të avokatit pasi Nedimi me Xherenin po ndàhen vetëm formalisht, sa për të marrë kompaninë e më pas do rimartohen. Agah shprehet i bindur se nipi i tij nuk do e màshtronte kurrë, por Seheri kùndërshton.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*