Stambolli i Paméshirshëm/ Nedimi dhe Xhereni kapen ‘mat’ në dhomën e tyre

E gjithë familja Karaçaj ngríhet në këmbë nga orari i vonë që Nedimi nuk ka ndalur ende nga dhoma tij. Disa shqétësohen realisht, ndërsa të tjerë janë pjesë e planit. Dhoma është e mbyllùr me çelës, ndaj Agah urdhëron ta thýejnë. Sapo hynë të gjithë në dhomë, vërejnë dukshëm së Nedimi me Xhemrenë kanë kaluar një natë intíme. Kështu e ka bërë Xhereni të duket pamja, ndonëse nuk ka ndodhur asgjë por ajo ka përdorur gjendjen e déhur të Nedimit.

Kështu, Agah mendon se nipi tij po e màshtron dhe do ndàhet formalisht nga Xhereni sa për të marrë kompaninë. Nedimi ténton ta bindë xhaxhain e tij se as i déhur nuk mund ta prékë Xherenin dhe e gjitha ishte një kùrth, por më kòt. Deri në momentin që dera dhomës së Nedimit u hap, Sheniz shpresonte se do e gjenin të vdékur Nedimin si pasojë e hélmit që i dha Xherenit për të, por jo. Xhereni nuk ia ka dhënë shishen Nedimit, edhe pse Shenizi nuk e ka pranuar se ka hélm brenda.

Një tjetër gjëmë do ndodhë në vilën e Agah Karaçaj. Kësaj rradhe, ai do shikojë videon që është filmuar fshéhurazi nga Xhereni. Në video paraqítet Xhemreja me Xhenkun, të cilët pohojnë se martesa tyre është fàlse dhe është bërë vetëm për Nedimin. Gjatë asaj kohe, Xhemre është larguar nga shtëpia dhe ka héqur unazën por pranë saj shkon Xhenku. Xhemre shprehet se nuk do e përdorë dashurinë e Xhenkut dhe vetë Xhenkun, për të mbyllur plàgën e saj, por Xhenk i lutet që ta përdorë, mjafton të jenë bashkë.
Sapo ato të dy mbërrijnë në shtëpi, Agah mbledh me urdhër të gjithë familjen në sallon.

Ai vendos videon në tabletin e tij dhe të gjithë kuptojnë të vërtetën e martesës së Xhenkut dhe Xhemresë. Kjo e fundit e pranon, dhe tregon se martesën ia ka propozuar Xhenku, si mënyrë për t’i qëndruar pranë Nedimit e për ta mbrojtur. Megjithatë, tashmë ajo shprehet e gatshme se nëse Xhenku do i vendosë sërish unazën në gisht, martesa tyre do jetë e vërtetë e jo false. Në sy të Nedimit që lòton, Xhenku i vendos sërish unazën Xhemresë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*