Stambolli i Pamëshirshëm/ Agai dyshòn sërish mbi Shenizin

Nedimi arrin të nxjérrë Xhenkun dhe Xhemrenë në momentin e fundit para se atyre tu ndalonte zemra nga i ftohti i frigoriferit ku ndodheshin. Fillimisht ai nxjérr Xhemrenë dhe më pas Xhenkun dhe pa hùmbur kohë lajmëron Ambulancën. Duke qenë në dijeni se çfarë po ndodh, Shenizi arrin të jetë prezentë kur personat nxírrén nga vendi ku ishin mbajtur për tu futur në makinën e Ambulancë.

Përveç Shenizit prezent është edhe Agai. Ai përjeton një trònditje të madhe kur shikon të birin në atë gjendje. Sapo mbërrin në spItal, Agai tërhéq veçmas Shenizin. Kjo e fundit lòton pa u ndàlur por Agai, tërësisht indiferent ndàj saj, e pyet nëse ka gisht në rrémbímin e Xhemresë. Shenizi híqet si e pafàjshme por Agai insiston se nuk ka kuptim që ajo të ndodhej rastësisht në vendngjàrje.

Nga fríka dhe pàníku, Xhivani hùmbi kontrollin e makinës teksa e niste atë, i shoqëruar nga Damlla. Ato pesòjnë aksídent por fatmirësisht vetëm me déme materiale. Një telefonatë do vijë për Xhivanin ku i tregohet se Xhemreja është gjetur. Nga lumturia ai përqafon fòrt Damllën. Teksa ndodhet të vetëm, ato pyesin njëri-tjetrin se përse u ndànë përderisa duheshin.

Në spítal mbërrin edhe familja e Xhemresë për të takuar vajzën e tyre. Me shumë nga të gjithë, Xhereni jepet pas të motrës edhe pse gjithmonë janë sjellur si àrmíke. Ajo i kërkon falje për të gjithë mérzitë që i ka shkàktuar dhe i qëndron mbi kokë duke e puthur. Pas largimit të tyre, Xhenku përmirésohet dhe menjëherë shkon për të takuar Xhemrenë për të parë gjendjen e saj.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*