Skénat e siklétshme gjatë xhírimeve me Timo Fllokun, aktorja e njohur shqiptare tregon

Aktorja Monika Lubonja ishte e ftuar në emisionin “Thumb” ku tregoi dhe një ndër situatat më të siklétshme gjatë xhirimit të filmit “Përdhùnimi” me aktorin e njohur Sheri Mita, por edhe disa prej skénave me aktorin Timo Flloko.

“Kisha në krah Timo Fllokon, këtu kishte një pròblem tjetër. Timo ka qenë mik i familjes sime. Darkonin në shtëpinë time dhe i thoja ti do më futësh në shkollë teatri. Unë u bëra aktore dhe do luanim bashkë. Timoja ja bënte: ‘Bobo kjo është dhe goca e mikut tim si ta puth këtë.’ Dikush në prapakuint i thoshte ‘Timo të pa Genci’, bashkëshorti im dhe Timo u bë akull. Që në atë kohë sa herë shikonte Gencin i thoshte : ‘Përshëndetje si je (me síklet).’

Skena e ‘përdhùnimit’ u bë vetëm njëherë. Dhe tani që e kujtoj drídhem. Kisha veshur një fund të gjatë dhe e ngríta pak, një bluzë pak të hapur. Kur më vjen një opérator më ngre fundin lart. Hajde se s’do rrimë me ty tha. Ndërkohë Sheri që thotë ‘si je mirë?’ Mirë i them ke të fala nga babi, edhe ai ishte miku i babit. Dhe pastaj ishte momenti që Sheri do më híqte sytjénat. Ishte e madhe në atë kohë. “, rréfeu Monika.Monika Lubonja pas skenës me seks thotë”Unë nuk zhvishem në filma ...

Mirëpo síkleti më i madh për aktoren duket se ishte se çfarë do të mendonte bashkëshorti i saj për këto skéna.

“Sigurisht që ne kishim bërë një pakt me bashkëshortin që në fillim që secili do bëjë të pamùndurën për karrierën e vet. Kur kemi vàjtur në premierën e filmit unë síkletín më të madh e pata kur ai të më shikonte në skénën e përdhùnimit. E pyeta: Hë si t ‘u duk? ‘Hec mo si mu duk s’le vënd pa e pùthur Timo Fllokon.’

Unë me vete time u ndjéva e lehtësuar thashë ky se paska mendjen se më ka dalë kofsha. Do t’i ribëja ato skéna, por jo duke abùzuar me trupin tim. Jam e gatshme të bëj skéna shumë të bukura”, shpreh Monika.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*