Shtëpia ime,Fati im/ Sakinja zhgénjen sërish Zejnebin

Zejnebi vazhdon darkën me Nerminin dhe Barëshin, ashtu siç e kishin plànifikuar ato dàljen e tyre, vetëm si një takim pune. Barëshi kërkoi që fillimisht të mësonte détajet e dívòrcit mes saj dhe Ekremit si dhe màshtrímit që ka bërë ky i fùndit. Sipas Barëshit edhe pse në këtë mes ka një màshtrím, më shumë fàjtòre konsiderohet Nermini sesa Ekremi, sepse Nermini ia ka dhénë vetë atij të dréjtën e fjalës. Megjithatë, pas détajeve të tjera që mëson, Barëshi preténdon se do arrijë të gjéjë pikat e dùhura për të mbròjtur dhe fituar çéshtjen.

Gjatë darkës, Zejnebit i duket sikur shikon Mehdiun duke përgjùar nga një taksi. Pa u thënë se çfarë po ndodh, ajo ngríhet nga tavolina por në çast Mehdiu làrgohet dhe Zejnebi mendon se i kanë bërë sytë. Megjithatë e gjithë atë çfarë ndodhi e ndànë me Barëshin dhe Nerminin ku të dy shikojnë njëri-tjetrin në sy duke ndjérë një rrézík. Të nesërmen vajzat që zhvendosen në shtëpinë e re pak minuta pasi kanë hyrë brenda për herë të parë të gjitha sëbashku në shtëpi vjen zoti Bahri.

Ai është takuar me Mehdiun ku ky i fùndit është prezantuar si bashkëshòrti i Zejnebit dhe ka marrë përsípër që të përgjigjet ai për çdo pròblem që mùnd të líndë mes tyre. Zejnebi ngélet e shòkuar nga fjalët e Bahriut por nuk reàgon në sytë e tij. Sapo ai làrgohet Zejnebi fillon të mendojë me vete se nga e mori vesh Mehdiu për banesën e tyre të re dhe shpreson shumë që të mos ketë sérish gisht nëna e saj. Sakinja. Kjo e fùndit nuk e mòhon atë se çfarë ka bërë, edhe pse mérr zhgénjimin e së bijës në kémbim.

Nga ana tjetër, Nuhu dél sërish në takim vetëm për vetëm me Xhemilen, duke qenë të dy të fokusuar vetëm në lídhjen e tyre dhe dashurinë e sapolindur. Nuhu mblédh gjithë gùximin dhe ùlet në gjùnjë para Xhemilesë në mes të lokalit, duke i propozuar asaj për martesë. Edhe pse shumë e surprizuar dhe me fríké nga Mehdiu dhe reàgimi i tij, ajo sërish pranon me shumë kënaqësi dhe duke qenë plotësisht e bíndur. Ndërsa dashuria e motres së saj, Myzhganit sàkrífikohet sërish sepse ajo ka shumë fríkë ta hùmbasë Mehdiun.