Shtëpia ime,Fati im/Ozlemi përplàset me Barëshin

Barëshi mëson se çfarë ka bërë Ozlemi dhe menjëherë i kërkon që të bisedojnë. Por, biseda tyre kalon çdo kufi dhe kthehet në një shèrr të vërtetë. Ozlemi bën një përmblèdhje të shkùrtër të gjithë përditshmërisë së Zejnebit, duke pàndehur se ajo ende e dashuron ish bashkëshortin e saj mànjak, sepse bën të mùndur që çdo ditë të takohet me të, në një formë apo një tjetër, për një arsye apo një tjetër. Barëshi nuk i pranon ato fjalë dhe i kërkon të ketë kùjdes me çfarë thotë por Ozlemi përgjigjet plot bìndje se Zejnebi nuk e dashuron atë.

Sipas Ozlemit, ai duhet të qëndrojë më gjatë në lìdhje dhe jo të martohet menjëherë, dhe shton se nëqoftëse Zejnebi do kishte ndjenja dashurore për të, atëherë ajo vetë do bënte të pamùndurën që ato të dy të martoheshin, por e di se nuk ka. Shèrrin e tyre, e ndàlon vetëm Ali Rizai, i cili i ùrdhëron të ndàlojnë e të futen brenda në shtëpi. Nga ana tjetër, Nuhu është shumë entuziast që do ketë një fillim të ri me Xhemilenë. Fillimisht, ai ndàlon pranë Mehdiut dhe i kërkon të hèqë dorë nga punët në të cilat është përfshìrë, por Mehdiu rèplikon duke i thënë se nuk është aspak e lehtë.

Mehdiu shton se po të kishte Nuhu vetë fëmijë, do e kuptonte më tepër atë. Megjithatë, Nuhu shkon pranë Xhemilesë në shtëpinë e Zejnebit. Kjo e fundit dhe gjithë të tjerët i ftojnë të qëndrojnë aty derisa të gjèjnë një tjetër vend për të qëndruar, por Nuhu nuk dùron dot më. Ato dalin nga shtëpia dhe Xhemilja pàndeh se po shkojnë në ndonjë shtëpi që ka gjètur Nuhu, por Nuhu tregon se nuk ka asnjë të tillë të gatshme për momentin dhe ashtu në mes të rrugës, fillojnë të kërkojnë për shtëpinë e tyre të parë.

Sakàq, shèrri mes Barëshit dhe Ozlemit e më pas edhe me Ali Rizanë që ndihet i tùrpëruar para familjes së Zejnebit, bën që Ozlemi të màrrë vendim të menjëhershëm dhe e lènduar, i tregon Savashit se do rikthehet në Londër. Savashi i kërkon që së paku të prèsë ardhjen e Barëshit e të përshëndetet me të, por më kòt. Ajo është mëse e vendosur. Ndërkohë, Mehdiu shkon në vendin e punës, ku shikon që disa të mòshuar po trajtohen shumë kèq. Duke mos e ditur ende se çfarë punësh bën Xhengizi, ai tènton të vendosë drejtësi në gjërat që shikon me sytë e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*