Një serial që do i ‘çmendë’ të gjithë së shpejti në Tv Klan

Një tjetër serial i suksesshëm turk vjen premierë absòlute në ekranin e Tv Klan. Bëhet fjalë për “Amaneti” (Emanet), i cili ka nisur trànsmetímin në muajin Shtator në Turqi me shífra rekord audíence.

Një produksion i vitit 2020 me aktorët Halil Ibrahim Ceyhan, Sila Turkoglu, Berat Rüzgar Özkan, Gülderen Güler e shumë aktorë të tjerë.

Kevser është rrítur në një lagje të varfër, por kur ajo bëhet nuse e djalit të një familjeje të pasur, i ati vendos të ndërprésë të gjitha lídhjet me vajzën e tij, pasi nuk e míraton këtë martesë.Emanet

Kur Kevser hùmbet burrin e saj, e gjen veten të bllòkuar në rezídencë me djalin e saj 5-vjeçar Jusufin dhe nuk ka ku të kthéhet.

Një ditë ajo vdés tràgjikísht gjatë një aksídenti dhe djali mbétet jetím, i vetëm në një pallat me njerëz íntrígantë, ku i mùngon dashuria.

Xhaxhai i tij, Jaman është një biznesmen i fuqíshëm, i ashpér dhe me zemër të ftohtë, por ai kujdéset për nipin e tij.Emanet

Në shtratin e vdékjes, Kevser i lë amànet Jusifin e vogël motrës së saj Seherit, e cila detyrohet të jetojë në rezídencë dhe të kujdeset për nipin e saj.

Kështu Seher lë lagjen për t’u zhvéndosur në vilë ku do të gjejë edhe dashurinë e saj… Dy familjet vazhdojnë të përbàllen me konflíkte të ndryshme, por një dashuri e théllë dhe e pamòhueshme fillon të rrítet në zemrat e Seher dhe Jaman.

Së shpejti, “Amaneti” premierë éksklùzive në faqen tonë dhe në ekranin e Tv Klan.Emanet (TV Series 2020– ) - IMDb

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*