Lule të Vetmuara/ Selma plàgos veten duke tentuar të léndojë Meralin

Nazan, i cili mëson situatën nga Ejlyl, çmendet dhe bën Ejlylin përgjegjës për incìdentin. Mesude e merr atë nga jetìmorja për ta larguar Eylilin nga Serkan dhe e merr përsëri në shtëpi. Ditët e tmérrit fillojnë përsëri për Ejlylin. Vajzat mobilizohen me Feriden për të gjetur Meralin, i cili u zhdùk. Ashtë një pikëpyetje në mendjen e gjithçkaje që ai me të vërtetë mund të ketë marrë nënën e tij.

Neriman dhe Feride shqetësohen për Meralin. Gruaja që hiqet si nëna e saj Selma i fsheh telefonin Meralit.  Meral gjen të njëjtën batanije të saj në shtëpinë e Selmës dhe dyshòn tek ajo. Kemal justifikohet para komìsarit dhe arrin të shpëtojë. Selma telefonon bashkëshortin dhe i thotë se ka gjetur vajzën e tyre.

Bashkëshorti i Selmës lajmëron Meralin të dalë nga shtëpia dhe i tregon se vajza e tyre ka vdékur.  Selma mendon se vajza e tyre është gjàllë dhe ka pròbleme psikòlogjike. Feride dhe vajzat e konviktit vihen në kërkim të Meralit. Selma nuk e lë Meralin të largohet nga shtëpia dhe e kyç brenda.  Meral telefonon Feriden dhe i tregon se është në rrézik.

Feride dhe vajzat gjejnë vendndodhjen e Meralit. Feride telefonon pòlicinë. Selma kércénon Meralin se do e vrésë dhe i vë pistòletën në kokë.  Mesude vendos ta marrë Ejlylin nga jétimorja. Ejlyl nuk pranon pasi ka frìkë nga Kemali. Bashkëshorti i Selmës arrin në kohë për të shpëtuar Meralin. Selma plàgos veten duke tentuar të léndojë Meralin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*