Lòt në Detin e Zi/ Sanija fájëson Nefesin për rrèmbimin e Asijes

Tahiri është i nèvrikosur me Nefesin për arsye se ajo ka shkuar tek Vedati. Ai i bërtet dhe i thotë qartazi se asgjë nuk e justifikon faktin që ka shkuar tek ai. Por Nefes i thotë hapurazi se kur bëhet fjalë për rrèzikun e familjes së saj, do shkojë dhe do rrèzikojë gjithmonë. Nefes tregon se ka marrë mesazh nga Vedati dhe nuk ka shikuar asnjë zgjidhje tjetër veçse t’i shkojë pranë.

Për më tepër, i tregon se e ka gjuájtur në kokë por nuk ka arritur t’a vrásë, vetëm ta plágosë në kokë. Pas të bèrtiturave, ato përqafohen dhe pajtohen. Asija u kthye në shtëpi. Të gjithë janë të lumtur që më në fund, gjërat u rregulluan dhe shkuan në vendin e duhur. Në gjithë lumturinë e familjes, Sanija dhe Asija ndiejnë diçka pak më ndryshe.Rezultati i imazhit për sen anlat karadeniz 23 bölüm photo

Asija ka frikë se çfarë do bëjë Mustafa i cili i ka kërkuar asaj të mos e pádisë Vedatin. Ndërsa Sanija, i kthehet Nefesit duke e fájësuar atë për gjithçka, por si gjithmonë, Tahiri do i dalë në mbrojtje duke i kërkuar të ëmës të ketë respekt për të. Mustafa dhe Mit’hati mësuan se Rrustemi dhe njerëzit e tjerë të Vedatit, kanë shkuar në p0lici dhe janë dorëzuar duke marrë përsipër rrèmbimin e Asijes dhe gjithë krímet e tjera të Vedatit.

Mustafa i ka vënë detyrë vetes ta marrë hákun vetë ndaj Vedatit, pa përfshirë p0licinë. Sakaq, Fikreti shkon për vizitë në vorrin e Sakines. Ai kujton momentin kur e ka vrárë atë vetë dhe djalin që ajo dashuronte, dhe qán me pendesë.Rezultati i imazhit për sen anlat karadeniz 23 bölüm photo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*