Roberti shòkon me deklaratëne tij: Kam 1 vit që nuk e kam bërë…

Ka kaluar 1 vit që kur çifti i famshëm Robert Berisha dhe Nora Istrefi i dhanë fund martesës së tyre. Ata kanë ruajtur një márrëdhënie të mirë me njëri-tjetrin, madje shkojnë edhe me pushime së bashku, për shkak të vajzës së tyre Renee.

Por a ka femër tjetër në zemrën e këngëtarit. I ftuar në emisionin “E diell” pranoi se është single, duke u shprehur se që pas ndárjes nga Nora nuk ka shkuar me asnjë femër tjetër. Ndërsa mes batutave dhe humorit u shpreh se tani do që të provojë gjininë tjetër dhe është në kërkim të një djali.

“Kam një vit që jam ndárë nga Nora”- tha ai.Image result for robert berisha

Që nga koha kur je ndárë me të s’ke bërë gjë fare?

“Jo, jam në kërkim të një çuni. Dua ta provoj edhe me meshkuj. Është batutë. Roberti gjithmonë bën batuta dhe rrèzikon. Ndoshta ma marrin për kèq,”- shtoi Robert.

Pyetjes se si do reagonte nëse Nora dhe Tuna bëjnë bashkëpunim ai iu përgjigj:

“Mund të bëjë çfarë të dojë ajo. Deri tani Nora ka arritur sukses me punën që ka bërë dhe besoj që e di çfarë do. Nëse do arrinte sukses me atë projekt do më vinte shumë mirë. Mendoj që ka nevojë për bashkëpunim në rrymë tjetër me mashkull ose femër tjerë, jo me Tunën për zhanrin muzikor. Për bashkëpunim artistik nuk e di a kishin dalë mirë. Edhe me motrën e vet nuk eci edhe aq mirë.”Image result for robert berisha

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*