‘Osmani’ dhe ‘Doktori i Mrekullive’ gara e serialeve që si fitues ka…

Janë dy seriale që po shkëlqejnë në ekran gjatë sezonit 2019-2020. Njëra prej tyre është seriali ‘Doktori i Mrekullive i Fox TV që transmetohet në Kosovë në kanalin Klan Kosova dhe tjetri është ‘Osmani’ i ATV-së që në Shqipëri transmetohet në TV Klan.

‘Doktori i Mrekullive’ ka treguar se është prodhimi më i suksesshëm i sezonit duke mbajtur vlerësime shumë të larta nga episodi i parë. ‘Osmani’ ishte pak më e ulët në vlerësime krahasuar me konkurrencën e tij në episodet e para, por më vonë arriti nivele më të larta. Ka një garë të madhe mes dy serialeve për të cilët janë më të mirët e këtij sezoni.Mucize Doktor - Episode 14 | Turkish123

Në pikën e vazhdimësisë, ‘Osmani’ la pas ‘Doktorijn e Mrekullive’. Kjo edhe për shkak të koronavìrusit. ‘Doktori i Mrekullive’ nuk ka qenë në ekran për një kohë të gjatë me episod  të ri. Sidoqoftë, ‘Osmani’ vazhdon të shfaqet në ekran çdo javë duke vazhduar xhirimet për seritë e reja…

Seriali më i raportuar në shtyp ishte ‘Doktori i Mrekullive’ për periudhën midis 1 Janarit dhe 31 Marsit, nga Ajans Press. Seriali i  Fox TV ka qenë subjekt i 396 artikujve të lajmeve në median e shkruar. ‘Osmani’ është në vendin e dytë me 349 lajme.The Most Ambitious Project of the New Season: Kuruluş Osman — "The ...

‘Doktori i Mrekullive’ gjithmonë renditej më lart në mesin e serialeve më të përfolura në TV. Duhet të theksohet se interesi i  serialit “Osmani” është shumë i vogël në krahasim me vlerësimin dhe reagimet e marrë nga reflektimi i rrjeteve sociale.

Ekziston një garë e madhe mes dy serialeve sa i përket vlerësimeve, vazhdimësisë, besnikërisë së audiencës dhe lajmeve në shtyp.  Një fakt thotë se ‘Doktori i Mrekullive’ është seriali më e suksesshëm i këtij sezoni në krahasim me konkurrencën e etij… Por ‘Osman’ ka bërë gjithashtu një punë të shkëlqyeshme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*