Një personazh tepër i dashur pritet të rikthehet tek seriali ‘Osmani’

Ja detajet që tregojnë se ùshtari Turgut që ka luajtur në serialin Ertugrul, tashmë do vijë edhe në serialin Osman…. Aktori i famshëm Cengiz Coskun është aktori që ka luajtur personazhin Turgut në serialin Ertugrul. Ai është shumë i dashur nga të gjithë por prej një kohe të gjatë, nuk ka qenë pjesë e ekraneve.

Të gjithë ndjekësit fanatikë të këtyre dy serialeve ishin të shqetësuar dhe prisnin me padurim lajmin që do konfirmonte se Turguti do merrte pjesë edhe tek Osmani. Xhirimet e këtij seriali (Osmani) pretendohet se po tërheq pranë vetes sërish Turgutin dhe tashmë ka filluar numërimi mrapsht për bashkimin e tij me kastin. Por a është e sigurtë ardhja tij në film?Kuruluş Osman'ın Turgut Alp'i Cengiz Coşkun milyonları şoke etti ...

3 shokët më të ngushtë të Ertugrulit që janë Bamsi, Abdurrahman Gazi dhe Turguti kanë paraqitur miqësinë e përjetshme që nuk e shkëput asgjë në botë. Një tjetër fakt që rrit shpresat e fansave për të pasur Turgutin sërish në kast, është prezenca e Bamsit që në fillim të fimit. Ai është paraqitur pranë Osmanit si krahu tij i djathtë, duke e mbështetur, mbrojtur dhe përkrahur njësoj si të ishte vetë Ertugruli.

Pas disa serive nga fillimi i telenovelës historike ‘Osman’ , u shfaq edhe rikthimi i Abdurrahman Gazit. Ai u rikthye sërish me të njëjtin rol, si besniku dhe shoku kokë më kokë i Ertugrulit, që shfrytëzon edhe frymën e fundit për të përmbushur amanetet dhe misionet e Ertugrulit dhe fisit të tij.Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i ekrana çıkıyor! Kuruluş Osman'a ...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*