Nënë/ Shule ndan Turnën nga Zejnepi

Zejnep dhe Turna i gëzohen shtëpisë së tyre të re. Gonul është e shqetësuar nga mënyra se si Zejnep u largua herën e fundit. Zejnep nga ana tjetër, për të shuar çdo dyshim, kërkon nga Duru kutinë e vjetër të kujtimeve të së ëmës biologjike. A janë të ngjashëm byzylykët e qëndisur? Sule është e vendosur të largohet nga Xhengiz. A do tja dalë ajo mbanë? Zejnep lë Turnën në duart e Durusë dhe vetë shkon të takojë Xhahiden. Çfarë kërkon ajo prej saj? Duke mos pasur më kontakt me Zejnep, Gonul detyrohet të takojë Turnën në shkollë.

Zejnep është e mbërthyér mes urréjtes ndaj mamasë së saj biologjike dhe mbështetjes së madhe të marrë nga Gonul. Duke mos marrë përgjigje ndaj telefonatave, Gonul shkon në shtëpinë e Zejnep, por gjen aty vetëm të motrën. Zejnep térbohet kur mëson këtë të vërtetë dhe niset për te Gonul. A do të mundet Gonul të kthejë përgjigjet aq shumë të dëshiruara nga Zejnep? Xhahide sheh skenën dhe ndërhyn. Çfarë do të bëjë ajo? Të gjendura vetëm, Xhahide i rrëfen Zejnep të shkuarën. Sule ndjen mall për Melek. Gonul ndihet e déshpëruar nga gjithçka ndodhi.

Gonul ndihet e dëshpëruar dhe ndan shqetësimet saj. Sule merr një telefonatë nga e ëma duke e bërë atë të marrë një vendim. Sule dhe Zejnep përballen sërish. Çfarë kërkon Sule? E gjendur mes dy zjàrreve, Turna preferon të largohet. Dikush i bën pritë. Në duart e kujt do të bjerë ajo? Zejnep mbetet vetem me dorezën e Turnës. Telefonatat e saj janë të kota. Ajo kërkon ndihmën e Aliut. Duru qëndron pranë Zejnep. Turna është e déshpëruar. Ajo mendon vetëm për Zejnep. Gonul përpiqet të telefonojë Zejnep, por nuk merr përgjigje prej saj. Edhe Xhahide vjen pranë Zejnep.

Xhahide përpiqet të japë mbështetjen e saj për Zejnep. Aliu shkon pranë Gonul. Çfarë kërkon ai prej saj? Gjendja e Turnës në shtëpi, do të shkaktojë shérre të vazhdueshme mes Sules dhe Xhengiz. Turna mendon e déshpëruar për Zejnep dhe e ka të vështirë të besojë fjalët e Sules. Shoku i Xhengiz ka marrë numrin e Zejnep. Cili është plani i tij? Në téntativë për të folur me Zejnep, Melek kapet nga Xhengiz. Çfarë do të bëjë ai? E gjetur pa alternativa të tjera, Gonul del përpara Zejnep. A do të pranojë kjo e fundit të flasë? Zejep takohet me mikun e Xhengiz.

Zejnep ka rënë në kùrthin e Rifatit dhe pranon çdo gjë që i thotë ai. Përmes disa kontakteve të vjetra, Gonul ja del të sigurojë adresën e punës së Sules. Duru dhe Ali nisen menjëherë te adresa e marrë. Gonul mbërrin përpara tyre dhe përballet me Sulen. Çfarë do të thuhet mes tyre? I dashuri i Durusë fillon të jetë xhéloz ndaj Aliut. Xhahide përballet sërish me Gonul. Çfarë kërkon ajo këtë herë? Turna pëpriqet sërisht që të telefonojë Zejnep. Këtë herë ajo do të kapet nga Sule. E tébuar ajo do të cojë në komìsariat. Çfarë do të ndodhë? Xhengiz mëson për lojën e shokut të tij. Çfarë do të bëjë ai?

Zejnep shkon pranë Aliut si mbështetjen e vetme të saj. Turna vazhdon të luajë lojën e lumturisë në prani të Sules, për të mos i shkàktuar Zejnepit probleme me drejtësinë. Sule është e detyruar të fshehë Turnën në dollapin e punës që të mos diktohet nga të tjerët.Në këtë kohë, shefi i polìcisë mbi të drejtat e fëmijëve, vjen për të pyetur për Turnën. Prania e polìcisë, largon klientelën dhe Xhengiz kthehet në debitor ndaj pronarit të lokalit. Të nesërmen, Zejnep do të mund ta takohet me Turnën, por reagimi i saj do të jetë zhgënjyes për të. Xhenigz i kërkon Zejnepit shuma të mëdha parash. Më vonë, shefi i polìcisë, gjen Turnën në shtëpi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*