Nene/ Lajmi i zhdùkjes së Melek është në të gjitha gazetat

Gonul ndihet e dëshpëruar pas rrëfimit që dëgjon nga Zejnep, por e ka të pamundur të veprojë. Të nesërmen në mëngjes, Turna zgjohet me shëndet të plotë. Teksa janë duke ikur, Gonul jep një dhuratë për Turnën. Dyshimet e Xhahides do të vërtetohen. Si do të jetë përballja e saj me Gonul? Dy persona do të mësojnë se kush është Turna në të vërtetë.

Cilët janë ata? Zejnep sjell Turnën në shtëpinë e mamasë së saj. Si do të reagojë kjo e fundit kur Zejnep ta prezantojë si vajzën e saj? Zejnep mëson se Aliu ka qënë në shtëpinë e saj. Përse Sule dhe Xhengiz ndodhen në komìsariat? Zejnep është e gatshme për gjithçka vetëm për të gjetur qetësi për Turnën. Ali nga ana tjetër vazhdon të ketë dyshìme mbi ngjarjen e zhdùkjes së Melek dhe vazhdon hetìmet. A do të munden më në fund të qetësohet situata mes Zejnep dhe mamasë së saj?Anne 3. Bölüm Fotoğrafları

A do ta pranojë kjo e fundit Turnën si mbesën e saj? Ali përballet me Zejnep. Çfarë do t’i thotë ai? Takimi i rastësishëm me Turnën, do të kthejë situatën në avantazh të Aliut. E tronditur nga situata, Turna largohet dhe gjen mbështetje vetëm te Gonul. E gjendur përpara faktit, Zejnep i rrëfen Gonul gjithë të vërtetën. Mësuesja e vjetër e Melek, dorëzon te Sule objektet e Melek. Zejnep i premton Turnës se do të gjejnë një zgjidhje dhe se çdo gjë do të shkojë mirë.

Zejnep vendos të përballet sërish me Aliun. Çfarë do të ndodhë këtë herë mes tyre? Gonul ka probleme shëndetësore. Kush do të vijë në ndihmë të saj? Sule gjen rastësisht bllokun e Melek. Çfarë është shkruar në të? Lajmi i zhdùkjes së Melek është në të gjitha gazetat. A do të mundet Zejnep të fshehë të vërtetën edhe për shumë kohë? Xhengiz thirret në komìsariat. Cilat janë akùzat ndaj tij? Ndërsa Sule zhytét në déshpërim, Zejnep është në dilemë mbi situatën e krijuar.Anne 3. Bölüm Fotoğrafları

Zejnep gjen mbështetje vetëm te Gonul. Pasi dëgjon gjithçka, Gonul niset e vendosur për diku. Çfarë do të bëjë ajo? Sule ka dyshimet e saj dhe përpiqet të zbulojë se kush është Zejnep. Gonul është në spìtal. Si është gjendja e saj shëndetësore? Zejnep është në pànik. A do të rrëfejë Ali gjithçka di? Sule telefonon Zejnep. A do të mundet ajo të flasë? Xhengiz rikthehet në shtëpinë e Sules. Ndërsa Turna pret me padurim Zejnep, kjo e fundit është gati për gjithçka për të mbrojtur vajzën e saj.

Çfarë do të ndodhë mes Zejnep dhe Aliut? I dëshpëruar, Ali i rrëfen Zejnep diçka të hidhur të së shkuarës së tij. Xhengiz térbohet teska gjen numrin e Zejnep në duart e Sules. Çfarë do të bëjë ai? Më në fund Zejnep kthehet në shtëpi dhe Turna mund të qëndrojë me të. Gonul qetësohet kur dëgjon zërin e Zejnep. Ali shkon te Gonul. Çfarë kërkon ai prej saj? Turna është e lumtur që më në fund do të rifillojë shkollën. Cili është shqetësimi i Zejnep?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*