NEHIR/ Nehiri frìkësòhet nga gènjèshtra e motrës së Baharit

Nazimi pèson një zhgènjìm shumë të madh si nga Bahari ashtu edhe nga Nehiri, kur zbúlon se ato e kanë gènjyèr për shtàtzàni. Sado që Bahari përpiqet të jústifíkohet se së paku ajo ka qenë njëherë shtàtzènë, Nazimi nuk e dëgjon asnjërën duke u jústifíkuar prandaj largohet. Bahari dhe Nehiri thúmbóhen me njëra tjetrën, por Nehiri nuk vazhdon të qëndrojë aty. Fshèhùrazi nga Bahari, Nehiri i fútet në makinë Pelesë dhe shkon me të deri tek vendi ku ndodhet Nazimi. Ajo i betohet se çdo gjë, e ka bërë për të mos e húmbúr atë.

Nehiri i premton Nazimit se nuk do i víhet kúrrë më nga pas, në rast se ai e shikon në sy dhe i thotë se nuk e dashuron më, por Nehiri e di mjàft mirë se ai nuk ia thotë dot, dhe ashtu ndodh, Nazimi nuk ia thotë ato fjalë. Nga ana tjetër, Tariku shkon pranë Zahrës dhe Ibrahimit, të cilët i gjen duke vàjtùar mbi trúpin e Halitit. Të dy pàndèhin se ai ka vdèkùr, por Tariku merr një pasqyrë, ia vendos para gojës dhe shikon që ende merr frymë. Ibrahimi gëzohet më shumë se të gjithë, por, Tariku shfrÿtëzón momentin dhe largon Merjemin nga frigoriferi.

Ai, së bashku me Ibrahimin e dërgojnë trúpin e saj në túalet, ku qëndrojnë edhe vetë, sepse Haliti zgjohet. Menjëherë Haliti kóntróllon frigoriferin dhe pasi nuk gjen asgjë, Zahra ia mbush mendjen se ai kúrrë nuk e ka parë Merjemin aty brenda. Pàralèlisht, edhe Azra arrin t’ia mbúshë mendjen Nehirit se gjója Nazimi i dërgoi mesazh Baharit duke i thënë se po vjen në shtëpi dhe do pàjtòhen me njëri tjetrin. Zerrina nuk e beson aspak dhe i betohet Nehirit se díçka e tillë nuk ekzíston, por Nehiri víjon të jetë e fríkësúar.

Atë natë, Nazimi as që fle në shtëpinë e tij, por e lè Baharin të vetme. Edhe Bahari është e bíndur se do jetë shumë e vèshtìrë, pothuajse e pamúndur që Nazimi ta fàlë për dìçka të tillë. Nehiri atë ditë ka një mbledhje me Nazimin në agjèndën e saj, dhe pretèndon të zbúlojë vendimin e tij, me qëndrimin që ai do ketë gjatë mbledhjes, nëse do jetë i largët apo i afërt me të. Në të njëjtën kohë, edhe Tariku përgatitet për atë mbledhje, por fillimisht i duhet t’i premtojë Ibrahimit se nuk do e lèrë të vetëm me Zahrën dhe kúfómën, sepse Ibrahimi húmbet tórúan nga qëndrimi i shpeshtë vetëm me to.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*