Çukur/ Nehir i rréfen Jamaçin se është shtatzënë

Vëllezrit Koçovalli dhe Metini ndíqen nga një grup njerëzish të dërguar nga Çataji për ti vràrë.  Pasi arrijnë ti largojnë, ato vazhdojnë rrugën e tyre derisa një tjetër grup u vjen dhe prej të cilëve arrin të largohen. Në vendin e parë që mbërrijnë, ato príten nga një tjetër kùrth por për fat sërish ja dalin që t’ia hédhin paç. Për Jamaçin është e shqétësuar edhe Nehiri, e cila shkon ta kërkojë tek Aliço. Ky i fundit vëren që ajo nuk është shumë mirë nga ana shëndetësore dhe me dhémbshuri i thotë që nuk ka një përgjigje për të.

Nga ana tjetër e detyruar Efsuni u zhvéndos të Çataji pasi ai nuk i la zgjidhje tjetër. Ajo híqet sikur nuk ka ndodhur asgjë dhe kur ai i hédh fjalë mbi Çukurin, ajo futet në rol duke u shprehur se do donte të shpëtonte nga ato një minut e më parë. Prezenca e saj në shtëpinë e Çatajit do jetë një mundësi e re për të. Me qéllim apo pa qéllim, ajo mund të bëhet shpesh pjesë e bisedave të fshéhta të Fatihut dhe Çatajit. Ajo dëgjon këtë të fundit teksa urdhëron Fatihun që të dërgojë persona të tjerë për të héqur qafe një herë e mirë vëllezërit Koçovalli.

Ndërkohë, Emi ndodhet në spítal pasi péson një atàk në zemër. Të gjithë djemtë e Çukurit bëehn sërish një trup i vetëm dhe shkojnë në spítal duke e prezantuar veten si djemtë e Emit.  Ky i fundit kalon me sukses opéracíonin por gjendja e tij mbetet e rénduar. Jamaçi, Selimi, Xhumali dhe Medeti tashmë janë bashkuar me Vartollunë pasi ai dha deklaratë për to në políci, Ato mësojnë çfarë ka ngjàrë me Emin, dhe të meràkosur shkojnë në për të parë gjéndjen e tij në spítal.

Në spítal, Jamaçi mëson nga Salimi dhe Aliço se Nehiri ka kërkuar për ta takuar për diçka urgjénte  ndàj ai shkon në shtëpinë e saj. Jamaçi përpíqet ti bëjë të qartë Nehirit se nuk i ka dhënë asnjë fjalë apo premtim, se nuk janë në një lídhje dhe se ajo kurrë nuk do të ishte një grua shtëpie. Nehiri i pranon të gjithë fjalët e Jamaçit por tashmë e ka acàruar aq shumë atë sa Jamaçi nuk ndalon së foluri deri sa ajo ti kthéjë përgjigje se për çfarë e ka kërkuar atë në mënyrë urgjénte. Në atë moment, Jamaçi se Nehiri prét në fëmijë nga ai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*