Motrat/Umrani ndodhet shumë pranë zbúlimit të së vértetés

Vollkani vjen me të shpejtë në shtëpi, pasi Reshati ia kërkon diçka të tillë. Ai provon të flasë me Hajalin privátisht, por Hajati nuk pranon që të dalë nga dhoma. Me lót në sy dhe shumë e lénduar, Hajali kërkón të dijë nga ai nëse është i dashuruar. Pavarësisht sa shpesh e pyet ajo dhe Hajati, Vollkani nuk përgjigjet ndaj Hajali largohet. Në dhomë, mbesin të vetëm Vollkani dhe Hajati, derisa i ndërpret Umaji.

Ajo ka filluar të nuhasë diçka mes atyre të dyve, por Vollkani është gjithmonë me përgjigje të gatshme për të, pasi është në dijeni të trádhétísë që po i bën Reshatit, duke ia prezantuar Jëlldërëmin si një të húaj. Umaji kupton se Vollkani tashmë e ti. Nga ana tjetër, Jëlldërëmi bisedon me Idilin, duke provuar ta bindë se pavarësisht se Vollkani është një djalosh i mirë, nuk e shikon si zgjidhjen e çdo próblemi që ajo ka në jetë, ndaj duhet të pranojë mjekímin.

Gjendja e saj psíkólogjike nuk mund të kalohet me një natë që kalon pa drámá, dhe për këtë, Jëlldërëmi arrin ta bindë Idilin. Ndërkohë, Kefseri ka dalë nga shtëpia për t’u takuar me vëllanë e saj, Xhemalin. Ajo i rapórton çdo detaj të natës së kaluar dhe Xhemali i shtohet móspëlqimi që ka për Jëlldërëmin, duke urdhëruar Kefserin që të vijojë me rapórtimet sa herë ndodh diçka. Gjatë kësaj kohe, Jëlldërëmi ka shkuar tek Umrani.

Ai i tregón për bisedën e Kefserit në telefon dhe Umrani drídhet e tëra. Ajo nuk e kóntrollon dot veten dhe gjéndjen e saj e vëren qartazi edhe Jëlldërëmi. Me të dalë nga shtëpia, Jëlldërëmi takohet rastësisht me Umajin, të cilës i tregon përse ka shkuar të takojë Umranin. Kjo e fundit, telefonon institucionin e várrezave dhe i kërkon me insistim të hapë várrin e të shoqit. Këtë bisedë e dëgjon Umaji, e cila telefonon menjëherë Xhemalin.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*