Motrat/Umrani fillon punë zyrtarisht

Vollkani rikthehet në shtëpinë e Reshatit, me një fàsho të lídhur në kokë, për t’i shtrénguar plàgën që i ka shkàktuar Xhemali. Ai ka shpétuar me pàk nga duart e tij, por ndíhet në fàj që nuk e ka kàpur atë më tepër. Menjëherë të nesërmen në mëngjes, në shtëpinë e Reshatit ndérròhet i gjithë sístemi i kàmerave si dhe shtòhen në oborr. Tashmë Xhemali e ka shumë të véshtirë t’i afròhet Umranit në shtëpinë ku ajo jéton, prandaj, Umaji shkon pranë tij për ta paràlàjmërùar.

Ndonëse ai e ùrrén Umajin, dhe Umaji e ùrrén atë, Xhemali kùjton se të dy kanë névòjë për njëri tjetrin, ndaj nuk mùnd ta héqin qàfe pérsonin që kanë përbàllë. Ai bétohet se nuk do e lérë me kaq çéshtjen e Jëlldërëmit. Ndërkohë, ky i fùndit, dégjon nga Lebrizi se çfàrë i ka ndòdhur Umranit dhe vrapon me të shpejtë për në shtëpinë e saj. Por, Umrani nuk është e vétme në shtëpi. Pavàrësisht shqétésimit që ai ndjén për Umranin, Hajati gjén mënyrën që ta pérzérë që aty.

Pas Jëlldërëmit, në shtëpinë e Umranit do vijë Lebrizi. Ajo e dégjon teksa bisédon në telefon me një klíent, ka shumë símpati për Umranin por e kérkon pranë vétes edhe për fàktin që ajo nuk ka një màrrëdhénie të mirë me Umajin. Kështu, Lebrizi i ofròn që të punojnë së bashku. FIllimisht, Umrani nuk e shikòn të mùndur pasi ka fríkë se nuk do ia dalë të plòtësojë névòjat që puna e Lebrizit, ka, por kjo e fùndit insíston. Lebrizi thotë që së pàku, mund ta pròvojnë se si do të shkòjë.

Në qoftë se nùk do të fùnksionojë, atëherë ato do mbésin vetëm mikesha por nuk do pùnojnë më. Pas këtyre fjàlëve, Umrani e falenderon shumë Lebrizin dhe prànon që të fillojë punë menjëherë të nesërmen. Në mbrëmje, làjmin e jàpin në prezencë të të gjithëve, dhe të gjithë gëzohen për Umranin, përvéç Umajit. Ajo nuk e déshiron këtë afrímitet, ndaj e përqésh si fakt. Duke kërkuar të ulë Umranin, ajo i thotë se do i trégojnë fotot e shfaqjes së madhe, por Umaji e çudit duke i thënë se do shkojë dhe do jetë prézente.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*