Motrat/ Umaji débòn Xhanselin nga shtëpia saj

Vollkani arrin të shpérthéjë derën ku ndòdhet e kyçur Hajati. Ai e gjén atë në gjéndjé të mjéruar, dhe menjëherë e mérr në duar, për ta dérguar në makinën e Jëlldërëmit. Ky i fùndit, së bashku me Umranin, nisen për ta dërgùar Hajatin në spítàlin e tij. Vollkani, i shòqéruar nga Hajali shkojnë menjëherë pas tyre, edhe ato për në spítal. Hajati shtròhet në një dhomë, dhe i mérrét gjàk për t’iu bërë të gjitha anàlizàt e névòjshme, për të kònstàtuar se çfarë e ka sjéllë në atë gjéndje.

Gjatë kësaj kohe, Umaji ka dalë para shtypit dhe déklàron se para se të jetë një femër biznesi dhe në kàrrierë, ajo fíllímisht është teze, dhe shqétésohet shumë për shéndétin e mbesës së saj. Për këtë arsýe, ajo shpréhét se do intérésohet vetëm për miréqénien e Hajatit, pasi atë e ka príòritet. Që aty, Umaji telefonon Reshatin, por ai ndòdhet në krevàt me Xhanselin dhe as që i përgjigjet telefonatave. Fare ràstésisht, Onuri bëhet déshmítar i tràdhétisë së Reshatit me Xhanselin.

Ai ndjén névéri për gjéstin e tyre, dhe fillon të mbàjë índínjatë ndaj Xhanselit, e cila me krénari e prànon se çfarë bën. Umaji mbërrin në shtëpi, krýen teléfonatat e névojshme me gazétarët, mbýll telefonin që të mos e shqétësojë askush dhe mérr ílàçet e gjumit për të fjétur deri të nesërmen në mëngjes. Gjatë natës, në spítàl ka shkuar edhe Xhemali. Ai është afruar shumë pranë Umranit, dhe e ka kércénùar se në rast se ajo nuk do krýejë detýrat e saj prej bàshkéshorteje, atëherë as ai nuk do ndàlet.

Por, do dalë shumë më shpesh përbàllë Hajatit dhe kështu do jetë ajo përgjégjése për çfarë i ndòdh asaj. Vollkani e véshtron nga làrg dhe i afròhet, pasi i duket shumë fytyrë e njòhur, e, megjithàtë nuk arrin ta véndòsë se ku e ka takuar më parë. Ndërsa Umaji, gjén në vàskë flokë femre, të gjatë dhe të zinj, duke kònstàtuar menjëherë se është Xhanseli. Ajo i shkon pranë me ùlérima dhe e pérzé nga shtëpia, duke e òféndùar. Pasi Xhanseli làrgòhet që aty, Reshati shkòn pranë Umajit dhe i bën të ditùr se nuk mund ta pérzéré atë që e pàgùan ai, në shtëpinë e tij.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*