Motrat/ Vollkani dhe Hajti shkémbejnë puthjen e parë

Umaji ndodhet në situatë të véshtiré. Nga njëra anë është dívórci që Reshati kërkon nga ajo dhe nga ana tjetër është Xhemali, që vazhdimisht e kércénón. Ajo diskuton me Jëlldërëmin dhe i shprehet se kërkon të rréfejë çdo gjë. Afrimitetin e tyre të çúditshëm, e ka vënë re edhe Reshati. Ndërsa Jëlldërëmi kërkón të dijë për Xhemalin, pa e ditur se është ish bashkëshorti i Umranit.

Kjo e fundit, bisedon me Hajatin, e cila fillon të flasë mbi dashurinë. Këshilla e Umranit si nënë, është që të mos bjerë në dashuri me dikë që do ia nxijé zemrën. Sakaq, Xhemali shkon pranë Jëlldërëmit. Ai i hyn në zyrë dhe i kërkon me ngulm që t’i tregojë márrédhënien dhe lidhjen që ka me Umranin, por Jëlldërëmi ia bën të qartë që nuk do i tregójë asgjë.

Ndërkohë, për Umranin vjen një letër anónime në shtëpi, e cila i kërkón të shkojë në një adresë të càktuar. Është Xhemali ai që ia ka dërguar letrën, dhe Umrani veédos të shkojë, duke u përbállur kështu me të. Teksa del nga shtëpia, Umrani shikon Kefserin. Ajo mpíhet e tëra por nuk ka se nga të shkojë. Umrani parálajmërón Jëlldërëmin që të ketë shumë kújdes nga Kefseri.

Jëlldërëmi shókón Kefserin dhe Umajin që ndodhet aty, kur e pyet Kefserin përse e ka gënjÿer duke thënë që nuk ka vëllezër e motra, ndërkohë që e ka dëgjuar duke folur në telefon dhe duke thérritur dikë ‘vëlla’. Mbesa e Jëlldërëmit sakaq, Idili, bëhet déshmítare e një púthjeje rómantike mes Vollkanit dhe Hajatit, gjersa ndodhen të dy të hedhúr në pishinë. A do reagójë ajo apo do vazhdojë të fshíhet?

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*