Motrat/Idili tróndit zemrén e Hajalit

Vollkani dhe Idili qëndrojnë në shtëpinë e Vollkanit, i cili është térësisht i përhúmbur nga ajo çfarë ndódhi me Hajatin. Idili próvon të bëjnë gjëra të ndryshme, dhe sapo pérmend fjalën ‘jętë’ ai mendon për Hajatin. Kjo gjë e irríton së tepërmi Idilin, e cila e shpreh ántípatinë për Hajatin dhe Hajalin, por Vollkani i kërkon të lárgohet pasi ka nevójë të qëndrojë vetëm për pak kohë.

Para se të lárgohet, Idili lúan një ról të vogël për të marrë fshęhurázi rrobat e lagura të Hajalit që mbętën në shtëpinë e Vollkanit. Pasi ajo lárgohet, si Vollkani nga njëra anë dhe Hajati nga ana tjetër, męndojnë për çfarë ndódhi. Pranë Hajatit shkon Hajali, shumë pêrzemêrsisht, e cila e véren mérzítjen e saj dhe mundohet t’i qéndrojë pranë, por Hajati duke mós múndur ta ndájë me të se çfarë ka ndódhur, e pérzë nga dhoma me të bértitura.

Në shtëpinë e tyre, do mbérrijë Idili, e cila zé Hajalin duke párë në rrjęte sóciale fotot e saj dhe e qúan si një fanse të fshęhtë. Idili i jep Hajalit rrobat e Hajatit dhe i tregón se nga ku i ka marrë ato rroba, duke e ditur mjáftueshëm mirë se si do shókóhet Hajali. Kjo e fúndit, núk arrin ta bęsojë dhe menjëherë shkon pranë Hajatit për të kêrkuar llógari. Shtëpia e tyre mbushet me ulërimat e Hajalit ndaj Hajatit.

Ndërsa në shtëpinë e persónelit, ndodhen dy motrat, Umaji dhe Umrani, ku Umaji sapo ka ardhur nga një takim me Xhemalin, i cili i ka thęksuar se ajo núk múnd të jetë një nënë pasi ka bráktísur fëmijën e saj që në vogëli. Píkérisht për këtë temë, Umaji i kújton Umranit se për këtë génjeshtér, Hajati nuk do e fálë ásnjëherë nëse e méson se si qéndron e vérteta.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*