Motrat/Idili hélmòn píjen e Hajatit

Shfaqja e Umajit si dhe vetë koleksioni i saj, erdhi si një bòmbé për të gjithë. Përveç Umajit, ishin shumë të paktë personat që u gëzuan për këtë projekt të ri, pasi thuajse të gjithë e shikuan négàtivisht. Megjithàtë, askùsh nuk mùngon në natën e madhe të prézantimit të saj, ku ajo ka zgjédhur për mòdele Hajatin dhe Hajalin. Mes të ftuarve, është edhe Jëlldërëmi me gjithë familjen e tij. Ai afròhet pranë Vollkanit, dhe pýet me intérés nëse ai di gjë pérse Umrani nuk ka njòftùar pòlicínë mbi ngjàrjen e fùndit.

Sùlmi që ajo përjetòi në oborr të shtëpisë, i shòkòi të gjithë, por edhe më tepër i shòkòi ajo që nuk njòftòi pòlicinë. Por, Vollkani nùk ka asnjë përgjigje konkrete për këtë. Pas Vollkanit, e gjithë vémendja e Jëlldërëmit zhvéndoset tek Umrani. Edhe ajo vetë e shikon nga làrg, pa mùndur të afrohen tek njëri tjetri. Dashurinë e tyre të pàmùndur, e vëren edhe Vollkani, i cili ndjen njëkòhësisht dhémbshùri dhe përzemërsi për të dy. Lebrizi ndërkohë, mùndohet t’i afròhet Jëlldërëmit.

Ajo hap biseda të ndrýshme dhe i bën ftésa atij, por, gjithnjë, Jëlldërëmi e gjén rrugën për t’iu làrguar me shumë mirësjellje. Sakaq, Vollkani shkon në dhomën e ndërrimit dhe màkjàzhit të vajzave, dhe në formë shàkàje, futet brénda duke u bërë video. E gjithë véméndja e dhomës kthéhet tek ai, ndaj Idili gjen mùndésinë dhe hapésirën për t’iu afrùar gotës së Hajatit fshéhùrazi. Ajo i hedh brenda një ílàç të démshém, që ka efékte të menjéhérshme. Sapo e përfùndon pírjen e pijes, Hajati fíllon të djérsisë.

Ajo víhet re nga të gjithë, por dëshiron ta kalojë sitùatën duke thënë se është e gjitha vetëm nga emòcionet. Umaji insiston që ajo të mblédhë veten dhe të dàlë në skenë, ndërsa Umrani i kérkon ta lérë të qétë dhe të interesohen pas shéndetit. Në gjithë këtë rrémùjë, Reshati làrgòhet nga fésta. Ai shkon në shtëpi, ku gjén Xhanselin në vaskën e dhomës së tyre. Pa dijéninë e askujt, Reshati dhe Xhanseli fléjnë së bashku. Umaji e teléfonon por ai nuk përgjigjet fare në teléfon.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*