Motrat/ Hajati bíe pré e kércénímit të Idilit

Hajati dërgohet menjëherë në spítal pas réàgimit të réndë që ka trupi saj si pàsojë e drògës që Idili i ka hédhur në pije. Jëlldërëmi, Umrani dhe Vollkani i qëndrojnë gjithë natën mbi kokë, ndërsa Umaji nuk e mérr aspak sériòzisht. Ajo sigùròhet të làjmëròjë shtýpin e gàzetave dhe médiave se sa e kujdesshme është ajo si teze dhe se mbi të gjitha vjen shéndeti i mbesës, dhe më pas flen. Të nesërmen, mëson se ende nuk kanë dalë nga spítali, dhe shkon t’i takojë së bashku me Hajalin.

Kjo e fundit, ndjen xhélòzi ndaj Vollkanit që ai ka qéndruar gjatë gjithë natës aty, dhe kérkon llògari. Por, Vollkani làrgòhet pa iu përgjigjur. Umaji dhe Umrani flasin me njëra tjetrën se nuk duhet assesi ta prànòjnë atë që do thotë Hajati në lidhje me Xhemalin, pasi ai do mérrte më tepër gùxim dhe do dilte bàllë përbàllë të gjithëve. Pranë motrave afròhet Jëlldërëmi, me pérgjigjet e anàlizàve në dorë. Ai i shkon ato kur u thotë se Hajati ka të dréjtë që thotë se e ka parë babanë e saj.

Por, i qétëson kur vàzhdon ta shpjégojë, se sàsia e lartë e drògés që ka konsùmuar, i ka krijuar hàlùçinàcione. Umrani është mëse e bindùr se vajza saj nuk ka konsùmùar lëndë nàrkòtíke, por, përveç saj, askùsh tjetër nuk e béson. Ato kthehen në shtëpi dhe Hajati i gjén të gjithë kùndër. Fillimisht, ajo zhgénjéhet nga Umaji, të cilën e bésonte aq shumë. Më pas, kërkon të vértétojë fjalën e saj duke i kérkuar Hajalit të thotë se kanë qenë bashkë gjithë ditën, por, Hajali i kthén shpinën.

Hajati përballet me eùfòrinë dhe krítíkat e të gjithëve, me në krye Reshatin që flet shumë àshpér. Ajo shpéton vetëm kur në shtëpinë e tyre vjén Vollkani me Jëlldërëmin. Në celularin e Vollkanit ndodhet vídeoja që ai ka rrégjistruar ràstésisht, ku shfaqet Idili duke hédhùr dhe pérzíer diçka në pijen e Hajatit. Jëlldërëmi kërkon falje në emër të mbesës dhe nuk e kupton përse e ka bërë, ndërsa Hajati mérr një mésazh nga Idili e cila i thotë se në ràst që do e pàdisë në pòlíci, edhe ajo do trégojë për puthjen e saj me Vollkanin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*