‘Mesude’ në jetën reale nuk ka aspak lídhje me serialin ‘Lule të Vetmuara’

Kush është ‘Mesudeja’ që ka përlòtur dhe nevríkosur shumë nga ndjékësit shqiptarë të serialit të saj më të famshëm ‘Kirgin Çiçekler’, apo si quhet në shqip ‘Lule të Vetmuara’?

Në të vërtetë, emri saj është Derya Artemel. Aktorja është lindur dhe rritur në Turqi. Ajo u lind në qytetin e Izmirit, në vitin 1980.

Mosha saj reale prej një 40 vjeçareje nuk përkon aspak me pamjen që ne jemi mësuar të shohim, si nëna e një vajze të rritur gjimnaziste, Ejlylit.Mesude está celosa de Kemal? - Huérfanas - telefe.com

Me rolin e saj, ajo ka bërë për vete shumë zemra, ashtu siç edhe i ka zeméruar, duke rezultuar të performojë personazhin e saj më së miri, si një aktore e talentuar dhe profésioníste.

Derya Artemel vazhdoi studimet universitare për teatrim, duke u shfàqur në ekran në telenovelën e saj të parë në vitin 2002.

Në serialin e saj të parë, aktorja prézantonte personazhin ‘Zehra’. Ashtu siç shikohet lehtësisht, Derya Artemel ka një gjatësi mesatare, prej 162 cm dhe si një elegante, peshonte vetëm 55 kilogramë, por tashmë kjo ka ndryshuar, pasi Derya, për herë të parë është në prítjen e ëmbël.dearte

Sybojqiellja Derya Artemal fotografohet shpesh pranë bashkëshortit të saj, aktorit Mehmetcan Diper, me të cilin është martuar dy vite më parë.

Deklarat e dashurisë mes tyre nuk mùngojnë asnjéherë, as publikisht. Derya është uruar shumë nga kolegët e saj për këtë shtazani të parë.

Mes tyre, përmendim Biran Damla Yilmaz të cilën e njohim si ‘Ejylin’ si dhe të famshmen Gokçe Yildiz, e njohur për ne si ‘Songyli’.Kırgın Çiçekler Mesude'nin (Derya Artemel) Sevgilisi Var Mı? - Okunaklı  Biyografi Merkezi

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*