Lule të Vetmuara/ Xhenk shtiret si i sémurë të fitojë vëmendjen e Kaderit

Xhenk shtiret si i sémurë në mënyrë që të fitojë vëmendjen e Kaderit. Meral e déshpëruar shkon dhe qan tek varri i nënës së saj. Emine e ndodhur në vështirësi të mëdha ekonomike detyrohet të mbledhë ushqimë të mbetura që të ushqejë vajzën e birësuar të saj. Songyl shkon të darkojë te shtëpia e Gynejit. Si do ta présin Ekrem dhe Selen atë? Çfarë po ndodh me Xhemrenë?

Gynej fton për darkë në shtëpinë e tij Songylin. Kjo e fundit hezíston pasi prindërit e Gynejit nuk e pranojnë atë. Xhenk përpíqet të fitojë vëmendjen e Kaderit me dorën e tij të thýer. Nazan vazhdon të fshehë provat e aksídentit të Gokhanit. Meral e déshpëruar shkon dhe qàn tek vàrri i nënës së saj. Emine e ndodhur në véshtirësi ekonomike mbledh ushqime të mbetura për të ushqyer vajzën e birësuar.

Toprak e sheh Eminen duke mbledhur ushqime dhe bashkë me Feridenë e ndihmojnë. Gynej u tregon prindërve se ka ftuar për darkë Songylin por ata nuk e presin aspak mirë. Gynej i lutet të sillen mirë për hir të tij. Selin dhe Ekrem nuk e mirëpresin siç duhet Songylin. Gjatë darkës Ekrem e vë në síklet Songylin me pyetjet e tij. Banu vendos ta pranojë ofertën e Selinit për ta abòrtuar fëmijën.

Selin e òfendòn Songylin duke i thënë se askush nuk mund ta edukojë atë më mirë se nëna e babait. Songyl e prékur çòhet nga tavolina dhe largohet nga darka. E përlòtur Songyl rikthehet në jetímore dhe u tregon vajzave çfarë ndodhi. Gynej i vë kusht prindërve ta pranojnë Songylin në të kundërt ai do të largohet nga shtëpia. Emel përgatit një skenë tjetër për Xhemren për ta çméndur atë plotësisht. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*