Lule të Vetmuara/ Xhemre arréstohet nga polìcia

Xhemre e shkatérruar merr pìstolétën e rojës së konviktit dhe shkon për të marrë hàk për vdékjen e Gokhanit në shtëpinë e Nazanit. Çfarë do të ndodhë? A do të mundet ajo të shkrepë àrmën që ka në duar? A do të zbulojë dot Mesude çfarë fsheh disku që ka Kemal?

Vajzat fillojnë të dyshòjnë se pas aksìdentit të Gokhanit fshihet Nazani. Nazan nuk gjen më mbështetjen e fëmijëve të saj. Mesude dyshon tek Kemali dhe e gjen duke parë diçka në kompjuter. Kemal arrin ta fshehë diskun e aksìdentit nga Mesudja.

Xhemre vjédh pìstòletën e rojes së konviktit dhe shkon tek Nazani. Xhemre i drejton pistòletën Nazanit dhe e akùzon se ka vràrë Gokhanin. Feride, Toprak dhe vajzat arrijnë në vendngjarje dhe i luten Xhemres të mos e bëjë.

Hija e Gokhanit nuk e lejon Xhemren ta qéllojë Nazanin. Nazan dénoncon Xhemren. Xhemre arréstohet nga polìcia. Defne kércénon Nazanin të tërheqë dénoncìmin në të kundërt ajo do i tregojë gjithçka polìcisë. Nazan detyrohet ta tërheqë denoncìmin dhe Xhemre lihet e lirë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*