Lule të Vetmuara/ Songylit i vjen një letër nga babai i saj

Songylit i vjen një letër nga babai i saj. Çfarë është shkruar në të? Si po shkon jetesa në banesen e tyre të re Serkanit dhe Ejlylit? Nazan e déshpéruar kërkon të dijë nga Songyl, Xhemre dhe Kader vendndodhjen e djalit të saj. A do të mundet ajo të zbulojë adresen e tyre?

Nazan ndjék Feriden dhe Meralin dhe zbulon vendndodhjen e Serkanit. Fajdexhintë kërkojnë babin e Gokhanit. Ky i fundit nuk e di ku është i ati dhe fajdéxhinjtë e rràhin. Nazan vendos të ndihmojë Ejlylin. Kader fillon punë për të ndihmuar nënën. Nazan bind Mesuden ta rikthejë Ejlylin në jétimore.

Kader shkon të takohet me Banun në momentin që Neriman ndodhet me të. Neriman fshihet nga Kaderi. Songyl shkon në bùrg për të takuar të atin por pendohet. Ejlyl rikthehet në jétimore. Kemal nxehet kur mëson se Mesude e ka rikthyer Ejlylin në jétimore.

Mesude bën shérr me Kemalin dhe mbron nderin e vajzës. Vajzat bëhen merak për Kaderin pasi ajo nuk kthehet në jétimore. Feride inatoset me Toprakun pasi ai nuk i tregoi që Ejlyli dhe Serkan ishin arràtisur. Gokhan vihet në kërkim të të atit. Kader rikthehet në jétimore dhe i tregon Songylit që ka filluar punë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*