Lule të Vetmuara/ Gynej zbùlon mesazhet mes Songylit dhe Mertit

Me të mësuar që Sinemi ka përméndur Ejlylin në gjumë, duke fàjësuar veten për vdékjen e saj, vajzat ngríhen dhe shkojnë për t’i kërkuar llogari. Fillimisht, Sinemi mòhon të ketë lídhje dhe thotë se ishte vetëm një ëndérr e kéqe dhe asgjé më shumë. Por, nga présioni i ùshtrùar, detýrohet të tregojë të vërtetën. Të bërtíturat e tyre tërhéqin edhe Nerimanin me Feridenë, por vajzat nuk i tregojnë të vërtetën atyre.

Songyli sugjéron që të mos e léndojnë Sinemin, pasi ajo do u duhet, duke qenë se është i vetmi person me të cilin tashmë Kemali mùnd të lídhet, në mënyrë që të vazhdojë plànet e tij për të màrrë Metinin. Pasi shkojnë në shtëpinë e Songylit, vajzat ulén për të bërë plànin e détajishém. Sapo Serkani hyn në dhomë, ato héshtin dhe mùndohen t’a fshéhin, por nga ínsístími i Serkanit, ato i tregojnë dhe ai gjithashtu mérr pjesë në këtë opéracíon.

Pròblemi tyre është që nuk kanë para aq sa për të gjetur një makinë dhe një àrmë. Songylit i shkon mendja tek Seleni, nëna e Gynejit, e cila ka shumë para dhe do jépte çdo gjë për ta ndàrë Songylin nga i biri. Kështu, Songyli shkon pranë Selenit, i shpjégon pércíptazi sítuatën dhe Seleni pranon. Në mbrëmje, Songyli krijon skénën për të tërhéqur véméndjen e Gynejit teksa ajo qëndron në telefon. Ai e pyet me kë po shkruan dhe Songyli jep emrin e Meralit.

Ndërkohë, kjo e fundit i përgjigjet Songylit me numrin e Mertit, në mënyrë që në telefon të regjistrohen gjòja biseda mes Songylit dhe Mertit sikur ato duan njëri-tjetrin. Të nesërmen në shkollë, Serkani síllet çudítshëm me Nazanin dhe Defnenë. Të dyja vérejnë sjélljen e tij por Nazani, fshéhurazi dëgjon edhe plànin e tyre. Ndërsa Gyneji, hap telefonin e Songylit, lexon mesazhet me Mertin dhe me lòt në sy i pérgjérohet Songylit që t’ia mòhojë atë çfarë ka parë.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*