Lule të Vetmuara/Songyli detyròhet të mbàjë péng Zehrën

Dashuria mes Songylit dhe Gynejit është shumë e madhe, por atyre u ndérhynë shumë fàktorë të tjerë në mes, të cilët i kanë si péngesë të lùlëzimit të kësaj dashurie. Prandaj, krénaria për të mòs lénë pa màrrë hàkun e Ejlylit, detýroi Songylin që të shpífte mbi veten e saj dhe Mertin, vetëm për t’u ndàrë nga Gyneji, që ai të mòs rrézikònte. Ajo shkrùan një letër për të, ku i sqàron të gjitha, ndërsa Gyneji, i lénduar, kthéhet në shtëpinë e tij.

E etùr për pàra pa pùnuar asnjë ditë, Zehra tròket në pòrtën e Selinit pasi ajo nùk i është pérgjigjur prej ditësh në telefonatat që Zehra i ka bërë. Ajo shkon për të vàzhduar plànin e pàjtimit të saj me Gynejin, në kémbim të pàrave, por débohet kur shikon Gynejin në shtëpi. Që aty, Zehra shkòn menjëherë për tek Songyli. Kjo e fùndit, pròvon ta làrgojë me të shpejtë që aty por në moment, vjén makina që ka pòrositur ajo tek Selini, si dhe àrma.

Songyli ténton shumë që ta làrgojë Zehrën që aty duke i kërkuar me ngùlm të mos pérzihet në punët e saj, por àrma i bie nga dora dhe Zehra e shikon. Nga fríka se ajo do shkojë për ta pàditur në pòlici, Songyli mbetet e détyruar që ta mbajë Zehrën péng në shtëpinë e saj, derisa të pérfùndojnë plànin që kanë përgàtitur. Por, këtë plàn e kishin së bashku me Serkanin, i cili u zbùlua nga nëna e tij, Nazani.

Ajo àrriti ta merrte në shtëpi duke i thënë se është e sémùrë dhe ka nevòjë për përkùjdesje, i hòdhi ílaç gjùmi në pije dhe kështu Serkani mbetet në shtëpi, në gjùmë, teksa vajzat e telefònojnë për t’i thënë se janë gàdi. Të gjitha ato mendòjnë se Serkani është fríkësuar nga plani dhe ka héqur dorë në minutën e fùndit. Por, jo vetëm Serkani ‘i lé në bàltë’ vajzat. Edhe Sinemi që kishte lënë takim me Kemalin, zhdùket nga jetimòrja në atë orar.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*