Lule të Vetmuara/ Songyl i bën një dhuratë Gynejit

Songyl i bën një dhuratë Gynejit. Me çfarë ka menduar ta surprizojë ajo? Cili është shkaku i déshpërimit të Xhemresë kësaj here? Byshra ka ditëlindjen por ajo nuk feston dot pa motren e saj dhe i kërkon Mesudes që Kemal të largohet nga shtëpia. Çfarë do të bëjë ajo që t’ia vështirësojë jetesën në shtëpi njérkut të saj? Gokhan është i vendosur për t’i fituar zemrën Xhemresë.

Songyl i bën një dhuratë Gynejit por ky i fundit nuk e pëlqen. Xhemre merr një kujtim të babait dhe shpérthen në lòt. Songyl i premton Xhemres se do i qëndrojë gjithmonë pranë. Vajzat fillojnë të dyshojnë tek nëna e Meralit. Byshra e kalon ditëlindjen e mérzitur pasi Ejlyl nuk shkon në shtëpi të festojë me të. Kemal nxehet me Byshrën pasi ajo nuk vlerëson asgjë që ai bën për të.Image may contain: 4 people, people sitting and outdoor

Byshra i lutet Mesudes ta largojë Kemalin nga shtëpia dhe të rikthejë Ejlylin. Mesude mban anën e Kemalit si çdoherë. Gokhan telefonon Xhemren por ajo réfuzon t’i flasë. Seher i pret flokët Meralit për të bërë analizën e ADN-së. Meral i bërtet të ëmës dhe i thotë të mos i afrohet më.

Toprakut nuk i hiqet nga mendja skena e aksìdentit. Byshra i përgatit një kùrth Kemalit që ai të léndohet e të largohet nga shtëpia. Gokhan i përgatit një surprizë Xhemres. Gynej i bën një tjetër dhuratë Songylit dhe ajo nuk e pëlqen aspak.Image may contain: 1 person, standing

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*