Lule të Vetmuara/Serkani léndohet nga përgjigjia Xhemresë

Sugjerimi i Nazanit tingëlloi këndshëm në veshin e Serkanit ndaj ai menjëherë mori një kuti me pica dhe shkoi pranë punës së Xhemresë. Ngjéshur me ndërtesën e punës, ai shikon që Xhemreja ndodhet në kafene, së bashku me Tunën. Pa i tréguar se ku është, e pyet Xhemrenë se çfarë po bën dhe ajo përgjígjet se ende është duke punuar. Edhe pse ajo në të vërtétë po punon edhe në kafene, Serkani léndohet që ajo ka dalë me Tunën dhe nuk po e përménd këtë. Megjithatë, vendos të mos i thotë asgjë, por nuk e shmàng veten nga ngélja qejfit.

Qëndrimin e tij e vëren Gyneji, i cili insíston që ai të flasë, dhe pasi e dëgjon se për çfarë është mérzitur, ia nis të qeshë me Serkanin, duke i théksuar se po bën më kot ashtu, pasi ajo situatë është fare e kuptueshme dhe e qartë. Nga ana tjetër, ashtu si Songyli me Gynejin, edhe Ejlyli,Xhemreja dhe Merali po kërkojnë për një shtëpi për të dalë më vete, pasi nuk mùnd të kthéhen më në jétímore. Ato fillojnë kërkímet me të shpejtë, dhe Xhemreja do jetë e para që do gjéjë një ambjent të mùndshëm për t’u zhvéndosur.

Ndërkohë, vijojnë të qëndrojnë në shtëpinë e Songylit dhe Gynejit, ku u shkon Selini, pasi mëson që atyre të dyve u kanë ardhur edhe shoqet në shtëpi. Ajo kërkon të vendosë në shtëpinë e tyre, por nuk gjén hapësirë për këtë, as nga Songyli dhe as nga Gyneji. Selini làrgohet që aty, duke màrrë me vete edhe gruan që i kishte dérguar me détyrim për t’i bérë shérbim Songylit, që shtatzania saj të mos cénòhej fare. Pasi Selini làrgohet, Songyli shkon të shikojë motrën e saj në shtëpinë e Kaderit, pasi Zehra jeton aty prej pak kohësh.

Kaderi mérzítet kur mëson që Songyli nuk ka shkuar aty për të, ndaj Zehra pròvon ta kércénojë Songylin, duke i thënë se nuk do e léjojë ta takojë motrën sa herë të dëshirojë. Réagimi i sínqertë dhe i ndjérë i Kaderit, bën Zehrën që të tërhéqë fjalët. Sakaq, një tjetër ngjàrje e pashpjégueshme dhe e fríkshme pérjetohet në shtëpinë e Kaderit. Kjo e fùndit, e vë Muratin në gjumë me duart e saj, por të nesërmen në mëngjes nuk e gjén as në dhomë dhe askùnd në shtëpi, ndaj menjëherë shkon pranë Alisë në kòmísaríat për të dénòncuar zhdùkjen e Muratit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*