Lule të Vetmuara/ Serkan përgatit një surprizë të bukur për Ejlylin

Gynej kërkon nga prinderit e tij që të ftojë për darkë Songylin në shtëpinë e tyre në mënyrë që të njohin të dashurën e tij. A do të pranojnë dot ata? Serkan përgatit një surprizë të bukur për Ejlylin. Çfarë ka për t’i thënë Nazan Mesudës? A do të mundet Ejlyl të dénoncojë Kemalin në polici?

Mesude rikthehet në shtëpi dhe gjen Songylin, Kaderin dhe Xhemren duke kontrolluar. Ajo xhindoset kur vajzat e përballin me faktet e vërteta mbi Kemalin dhe i pérzë ato me dhùnë. Meral dhe Seher bëjnë plane të nisin një jetë të re në një qytet tjetër. Defne dhe Songyl zënë morra.  Gynej kërkon nga prindërit e tij të ftojë për darkë Songylin në shtëpi për ta prezantuar me ta.

Prindërit e Gynejit nuk e presin aspak mirë këtë dhe i kërkojnë të birit të ndàhet nga Songyli. Serkan i përgatit një surprizë të bukur Ejlylit. Ai shkon në jétimore dhe i kërkon Ejlylit ta falë e të pajtohen. Mesude i tregon Nazanit se Ejlyl ushqen ndjenja për Kemalin.

Nazan e cila e di të vërtetën i thotë Mesudes ta besojë Ejlylin. Gynej përpiqet t’i tregojë Songylit se ai mund t’ja dalë vetë në jetë dhe bën sikur punon në ndërtim. Kader takohet me Mertin por vazhdon ta gënjejë për jetën e saj. Ejlyl vendos ta dénoncojë Kemalin në polìci. Mesude përfundon në spìtal psìkìatrik.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*