Lule të Vetmuara/ Serkan del i pafajshëm nga komisariati

Feride bashkë vajzat të shqetësuara vihen në kërkim të Meralit. Kjo e fundit është në rrézik. Kush është në të vërtetë gruaja që e ka rrémbyer atë? Serkan del i pafajshëm nga kòmisariati. Mesude nga ana tjetër është e vendosur ta marrë përsëri Ejlylin në shtëpi. Si do të reagojë kjo e fundit kur të mësojë mbi këtë gjë? A do të pranojë dot Ejlyl të rikthehet në jetojë me njerin që i ka shkàktuar aq shumë vuajtje?

Nazan ndalon Serkanin të flasë me Ejlylin. Feride krìtìkon Nerimanin që e la Ejlylin të kthehej në shtëpinë e saj. Ajo i premton vajzave se nuk do ta lërë Ejlylin në atë shtëpi. Feride shkon tek Mesude dhe i bërtet që nuk e beson vajzën e saj. Ejlyl jeton me frikë në shtëpi dhe i lutet Ferides ta marrë me vete. Kemal ia mbush mendjen me génjeshtra Mesudes.

Kjo e fundit nuk e lejon Ejlylin të kthehet në jétimore. Ejlyl mòhon nënën e saj. Neriman gjen pa ndjenja Banun. Ejlyl qëndron gjithë natën zgjuar duke patur frìkë nga Kemali. Kaderit i mungon e ëma dhe léndohet nga fakti që Banu nuk e ndjen mungesën e saj. Toprak i premton Ejlylit se Ferideja do bëjë të pamundurën për ta marrë në jétimore.

Mesude vendos ta rikthejë Ejlylin në shkollën e vjetër. Ndërsa Nazan vendos ta çojë Serkanin jashtë shtetit. Ejlyl dhe Serkan kanë frikë se nuk do ta shohin më njëri-tjetrin. Ata vendosin të largohen nga shtëpitë dhe të jetojnë së bashku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*