Lule të Vetmuara/ Selen rrézon nga shkallët Banunë

Xhemre vendos të distancohet nga shoqet e saj. Cila është arsyeja? Zejno dëgjon një bisedë të hallës së saj me Nazanin. A do të mund të mësojë ajo mbi pasurinë e vjédhur të Xhemresë? Selen rrézon nga shkallët Banunë. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit? A do të mund të mbijetojë foshnja e saj?

Songyl dhe Kader i kërkojnë Xhemresë të flasin por kjo e fundit nuk pranon. Xhemre inatoset dhe me Serkanin pasi ky i fundit i kujton Nazanin. Serkan e siguron Xhemren se as ai nuk e ka falur nënën e tij. Feride i tregon Nerimanit se ajo dhe Toprak do të fejohen. Defne i tregon Nazanit se Xhemre është birësuar nga halla e saj.

Të dyja shqetësohen se mos Xhemre tani do tu marrë pasurinë. Kader mëson se Ekrem është pajtuar me bashkëshorten e tij. Ajo shkon i tregon Banus dhe kjo e fundit inàtoset. Zejno dëgjon një bisedë të hallës së saj me Nazanin. Ajo mëson se Nazan ka vjédhur pasurinë e Xhemres.

Banu shkon të përballet me bashkëshorten e Ekremit dhe i tregon se ai e ka tràdhëtuar shumë herë. Selin rrézon nga shkallët Banun. Kjo e fundit i lutet Selenit të telefonojë ambùlancën. Gynej bëhet déshmitar i kësaj ngjàrje. Banu dërgohet në spítal. Bebi i saj arrin të shpëtojë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*