Lule të Vetmuara/ Sadullahu i jep dénim Songylit

Kemali arriti të màrrë Ejlylin nga makina e Atakanit, duke e lénduar këtë të fundit. Për t’u siguruar mirë që nuk do u bëhet péngesë, Kemali e dërgoi në mes të pyllit Atakanin së bashku me makinën e tij. Pavarësisht se sa iu pérgjérua Ejlyli, ai bëri sipas mendjes së tij. Më pas i lídhi duart dhe gojën Ejlylit, të cilën e la në pjesën e pràpme të makinës. Për làrgimin e paprítur të Ejlylit janë të gjithë të meràkosur, veçanërisht shoqet e saj.

Ato nuk dinë se çfarë të bëjnë pasi edhe Ferideja u tha që nuk ka asnjë shénjë nga ajo. Kështu, vendosën të shkojnë në shtëpinë e Mesudesë për të mësuar ndonjë të re nga Byshra, por më kòt. Askùsh nuk di asgjë. Gjatë kësaj kohe, Xhemreja ka shkuar në punën e Atakanit, ku i kanë treguar se ai ka marrë pushim për dy javë, por adresa e vilës së tij jashtë Stambollit, nuk dihet.

Nga ana tjetër, Zehra po mbùsh veshët dhe mendjen e Sadullahut në lídhje me Songylin dhe Gynejin. Ky i fundit e telefonon Songylin por bisedën ua ndërprét Sadullahu. Madje, ai dénon Songylin me mos dalje nga dhoma saj, si dhe pa telefon. Zehra bën gjòja se e shqétëson kjo situatë por njëkohësisht i thotë se do jetë shumë kéq që ato të dy janë në një klasë, ndàj do ishte më mirë t’i ndryshonte tërësisht shkollën.

Kaderi kërkon të flasë me Songylin por Sadullahu nuk e léjon ndàj ajo u shkon në shtëpi. Atje, Zehra sërish gànjen dhe i thotë Sadullahut se Kaderi po e mbùsh Songylin me mendime të këqíja, ndaj Sadullahu e nxjérrë atë jashtë nga shtëpia tyre. Sakaq, rrugën e Kemalit e ndalon një políc. Gjatë bisedës me polícit dhe Kemalit, Ejlyli bën shumë zhùrmë brenda në bagazh por Kemali e gjen mënyrën për t’ia hédhur lehtë edhe kësaj situate. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*