Lule të Vetmuara/ Sadullah rréh Gynejin në mes të shkollës

Zonja Neriman shkon në punë si çdo mëngjes dhe në bazë zë detajeve të lëvizura në zyrën e saj, e kupton që dikush ka qenë fshéhurazi brenda në zyrë. I vetmi person dyshùes, është Defneja, ndàj e thérret në zyrë. Defne, fillimisht e mòhon por Nerimani i tregon detajet dhe më pas ajo e pranon. Në kémbim të adresës së familjes biologjike, Defne premton se mund t’i sjellë shumë para por Nerimani sërish e pérzë.

Sakaq, në shtëpinë e Songylit, sapo kjo e fundit shkon në shkollë, Zehra i nxjérr Sadullahut përpara gazetën ku tregohet ngjàrja me shpífjen që u është bërë vajzave. Ai nuk prét asnjë minutë por del nga shtëpia me të shpejtë. Zehra i vihet nga pas dhe të dy mbërrijnë në kolegjin e fëmijëve. Songyli në atë momente është me gjithë shoqërinë e saj dhe Gynejin. Sadullahu vjen duke përplàsur gazetën mbí tavolinë.

Merve i tregon Sadullahut se atë shpífje, e ka bërë vetë Gyneji, ndàj ai shòkohet tepër. Songyli mundohet ta qetësojë dhe t’i tregojë sa shumë ka bërë Gyneji pas tyre pasi është pénduar, por më kòt. Ai fillon ta rràhë Gynejin me grùshte ndërsa Gyneji nuk reàgon àspak. Sadullahu i ndàlon Songylit të takohet me Gynejin. Këtë lajm të mirë për Zehrën, ajo ia transmeton Selinit, nga e cila merr një shumë të madhe parash.

Nga ana tjetër, Ejlyli lë një letër për shoqet e saj, ku tregon se do largohet me Atakanin për në një shtëpizë të tij, pasi është e bindur se Kemali nuk do i lërë të qetë. Ajo làrgohet fshéhurazi, pa u vënë re nga askush, përveç Kemalit. Ky i fundit ka prítur në hyrje të jetímore dhe i víhet nga pas Ejlylit dhe Atakanit gjatë gjithë rrugës. Plani tij është të vràsë Atakanin dhe të màrrë Ejlylin. A do ia arrijë ai?

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*