Lule të Vetmuara/ Polícia arréston Kemalin

Nazani ndjén shumë kéqardhje për motrën e vogël të Ejlylit, Byshren, kur shikon sa e përkushtuar është ajo pas nënës së saj, edhe pse Mesudeja nuk ka qenë një nënë aq e devotshme sa Nazani ndàj fëmijëve të saj. E megjithatë, Byshra në atë moshë i shërben të ëmës ndërsa Defne, edhe pse e rritur, mendon vetëm për veten. Ndaj, Nazani vendos që t’i qëndrojë pranë edhe më shumë Byshres dhe Mesudesë.

Nga ana tjetër, Ejlylit fillojnë t’i shtérojnë fuqítë ndaj Kemalit ndërsa mlléfi i shtohet çdo ditë e më tepër. Ngjàrja e fundit e përjétuar me të, e ka lodhur së tepërmi por në mùngesë të provave, ajo ndihet e pafuqíshme ndàj tij. Megjithatë, vendos që të mos e lërë me aq por ta denòncòjë në políci. Për këtë, merr mbéshtétjen e shoqeve të saj. Ajo bën dénoncímin dhe policia arréston Kemalin. Por a do qëndrojë gjatë ai në bùrg?

Ndërkohë, marrédhénia saj me Serkanin ka mbetur në statusin e shoqërisë, duke ndjérë dashamirësi për njëri-tjetrin, pavarësisht kéqkuptimeve që kanë pasur si çift. Serkani vetë, çdo ditë e më shumë afrohet me Xhemrenë, me të cilën ka edhe njohje që në fëmijëri. Çifti Songyl-Gynej janë çdo ditë e më mirë me njëri-tjetrin dhe Gyneji lumturohet pa masë kur Songyli i tregon se babai saj do i marrë një telefon.

Sakaq, Merali është shumë e dhënë pas Mertit dhe çdo fjalë e shikim të tij e mbivlerëson. Merti i tregon se është i idesë që ato të dy duhet të njihen pasi edhe ai ka pëlqim për të. Ato dalin së bashku në një pastiçeri, pas mbarimit të shkollës. Shoqet vazhdojnë ta paràlajmëròjnë Meralin që duhet të ketë kùjdes me Mertin por ajo nuk dëgjon. Ndërsa vetëm Merti, ka plane djàllëzore për Meralin  

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*