Lule të Vetmuara/ Polícia arrin të mbërrijë në kohë dhe të ndalojë Xhemrenë

Polícia arrin të mbërrijë në kohë dhe të ndalojë Xhemrenë. Çfarë do të ndodhë tashmë me këtë të fundit. Ku do të jetojë ajo?A do të mund të rregullohet marrëdhënia mes Ekremit dhe bashkëshortës së tij? Feride zbulon diçka që do ta lumturojë atë…

Xhemre vjédh një makinë dhe shkon të aksídentojë Nazanin. Nazan trémbet kur sheh Xhemren teksa i shkon përballë për ta përplàsur. Makina e polícisë i prét rrugën Xhemres dhe në këtë mënyrë Nazan shpëton.

Xhemre shoqërohet në políci. Mesude hap gjyq për tu ndàrë nga Kemali. Defne insiston që Nazan të dénoncojë Xhemren. Ekrem përpíqet të bindë bashkëshorten që të mos e besojë Banun. Halla e Xhemres i premton se do ta marrë nga jetímorja dhe e birëson.

Xhemre largohet me sherr nga mikeshat e saj. Ajo nis një jetë re në shtëpinë e hallës së saj. Kemal përpíqet të rifitojë dashurinë e Mesudes. Bashkëshortja e fal Ekremin dhe vendos t’i japë një shans të dytë martesës së tyre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*