Lule të vetmuara/ Pōlīciā arrestōn vajzat e jetimōres

Nazan planifikon të përjashtojë nga shkolla Ejlylin. Songyl rikthehet në jetim0re dhe u tregon mikeshave sa mirë ia kaloi. Kader ka frīkë se Songyl do largohet nga jetim0rja. Feride i shmanget Toprakut pasi ndihet e tūrpēruar nga nata e djeshme. Gynej i kërkon fālje Songylit por ajo nuk e pranon fāljen e tij.

Seda vendos të birësojë Songylin dhe shkon në jetim0re për t’ja thënë këtë vendim. Por në jetim0re ndodh një e papritur. P0līciā arrest0n të katër vajzat me ākūzën se kanë vrārē Kemalin. Defne i ka den0ncūar vajzat në p0līcī. Serkan e merr vesh këtë dhe vendos të vetëd0rëz0het në p0līcī. Nazan nuk e lejon Serkanin dhe e mbyll në dhomë.

Serkan ārraāiset nga dritarja e shtëpisë. Vajzat e jetim0res përfundojnë prapa hekūrave. Mesude beson vërtet që Ejlyl ka vrārē Kemalin. Ejlyl i bērtet të ëmës dhe e pērzë. Feride kritik0n Mesuden sepse sakrifik0i të bijën për bashkëshortin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*