Lule të Vetmuara/Nerimani shòkòn Feridenë dhe Toprakun

Maxhide dhe Zehra nuk kanë një komùnikim aspàk të mirë me njëra tjetrën. Përkùndràzi, të dyja synojnë vetëm pàràtë ndaj Maxhide e làrgon Zehrën që aty. Teksa dél e frùstrùar që aty, Zehra takon shérbétoren e shtëpisë. Nga ajo, mëson se edhe Maxhideja ka qénë vétë shérbétòre në atë shtëpi dhe kështu është njòhur e më pas është màrtuar me gjyshin e Meralit. Kjo e fùndit, drekon për herë të parë në vilën e gjyshit të saj të pàsur. Ato dískùtòjnë mbi festën e ditëlindjes së Meralit.

Maxhide mùndòhet të jetë shumë e sjellshme por vajza saj, Harika, i flet shùmë réndé Meralit, ndàj dhe Merali ia kthén një më një, màdje edhe duke e kàpur nga flokët. Ato ndàlojnë pasi gjyshi Meralit péson një shqétésim në zémër nga ajo skenë. Nga ana tjetër ndòdhet Ferideja me Toprakun. Ato présin me emòcion dhe strés, ardhjén e kòntròllit nga shtéti, për të vérífíkùar nëse ato të dy janë të pérgjégjshém mjàftuéshëm që të jenë prindërit kùjdéstàrë të Byshrës dhe Metinit.

Kòntròlli tròket në derën e tyre dhe ato çùdíten së tepërmi kur shíkojnë që për këtë pòzícíòn është càktùar Nerimani. Fíllimisht ndihen më të çlíruar duke e kònsídérùar person të afërt, por Nerimani híqet síkur nuk i ka njòhur ndonjëherë më parë, as Feridenë dhe as Toprakun. Ajo pyet Byshrën se si sillen ato me të, dhe më pas kòntròllòn gjithë shtëpinë, por làrgòhet pa u dhënë një pérgjígje kònkrete se çfarë do shkrùajë në ràpòrt. Sakàq, Ejlyli shkon pranë Serkanit në shtëpinë e tij, për të mësuar së bashku.

Serkani làrgòhet për një mòment dhe Ejlyli shíkòn Defnenë duke dàlë me shumë nxítím nga shtëpia. Ajo méson se do tàkohet me nënën bíòlògjíke, ndaj nuk e lé vétëm në ato mòmente. Ejlyli shkon me të dhe béhet déshmítàre e moméntit kur Defne pértàllét réndé nga Alejna, e cila vetë i ka shkrùar Defnesë me një emër të rrémé në telefon. Ejlyli e gòdét shumë fòrt me shùplàkë, e òféndòn dhe i kérkon të làrgòhet menjëherë që aty. Defne mbétét në mes të rrugës dhe nuk prànon të shkojë në shtëpi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*