Lule të Vetmuara/ Nazan aksìdenton Gokhanin

Songyl léndohet kur atë se lejojnë të hyjë në festë duke e ngatérruar me një kamariere për shkak të veshjes së saj. Çfarë do të ndodhë mes Serkanit dhe Ejlylit? Nazan aksìdenton Gokhanin. A do të mund të mund të shpëtojë ai?

Nazan ndjék Gokhanin nga pas për ta ndaluar që ai të mos i tregojë të vërtetën Xhemres. Nazan aksìdenton nga pakujdesia Gokhanin. Ajo largohet nga vendi i ngjarjes e frìkësuar. Kalimtarët e gjejnë Gokhanin pa ndjenja në mes të rrugës dhe thërrasin ambulancën.

Songyl shkon në festë por rojet mendojnë se ajo është kamariere. Gynej dëshiron t’i bëjë dhuratë një fustan Songylit por ajo keqkupton gjithçka. Zejno gëzohet kur mëson se Ejlyl është ndàrë nga Serkani. Nazan përplas makinën e saj me një mur për të fshehur ngjarjen.

Emine merr lajmin e aksìdentit të Gokhanit dhe trònditet. Songyl kupton që Zejno fshihet pas mesazhit të Kemalit dhe zihet me të. Zejno i mohon akùzat por Songyl e ka kuptuar tashmë lojën e saj. Vajzat mësojnë se Gokhan është aksìdentuar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*